Xbox Games with Gold mei 2017

Games with Gold

De gratis games die je in de maand mei gratis kunt verkrijgen zijn bekend voor Xbox One en Xbox 360. Allebei de Xbox 360 games kunnen ook weer op de Xbox One worden gespeeld door middel van backwards compatibility.

Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut zal de eerste game zijn die je in de maand mei zal mogen downloaden. Deze game is beschikbaar van 1 t/m 31 mei. Giana Sisters: Twisted Dreams is een platformer met een hoog tempo waar je de wereld kunt transformeren wanneer jij dat wilt. De Director’s Cut bevat ook de uitbreiding, Rise of the Owlverlord.

Giana Sisters

De tweede game beschikbaar voor de Xbox One is Lara Croft and the Temple of Osiris. Deze game mag je gratis downloaden van 16 mei t/m 15 juni. Lara Croft and the Temple of Osiris is een top down action adventure die je co-op met max 4 man kunt spelen.

Lara Croft and the Temple of Osiris

Voor onze Xbox 360 gamers is er deze maand Star Wars: The Force Unleashed 2. Deze game mag je van 1 t/m 15 mei gratis downloaden. Deze game is door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One. Star Wars: The Force Unleashed is een action adventure waar je speelt met een clone van Starkiller en je opzoek gaat naar je identiteit.

Star Wars: The Force Unleashed 2

En de laatste game in de lijst is Lego Star Wars: The Complete Saga. De game is beschikbaar van 16 t/m 31 mei. En ook deze game is door middel van backwards compatibility te spelen op de Xbox One. Lego Star Wars: The Complete Saga is een combinatie van de spellen Lego Star Wars: The Video Game en Lego Star Wars II: The Original Trilogy.

Lego Star Wars: The Complete Saga

Xbox One

  • Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut (1 t/m 30 mei)
  • Lara Croft and the Temple of Osiris (16 mei t/m 15 juni)

Xbox 360

  • Star Wars: The Force Unleashed 2 (1 t/m 15 mei) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.
  • Lego Star Wars: The Complete Saga (16 t/m 31 mei) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.

Wat vind je van de lineup van mei? Welke ga je downloaden? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek