Xbox Games with Gold mei 2018

Games with Gold

De nieuwe Games with Gold voor de maand mei zijn bekend. En zoals elke maand zijn beide Xbox 360 games op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

Als eerste voor de Xbox One mogen we Super Mega Baseball 2 downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 31 mei gratis te downloaden.

Super Mega Baseball 2

De tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One is Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Deze game mag je gratis downloaden van 16 mei t/m 15 juni.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Streets of Rage. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 mei voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

Streets of Rage

De tweede game die je voor de Xbox 360 mag downloaden is Vanquish. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 31 mei voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One.

Vanquish

Xbox One

  • Super Mega Baseball 2 (1 t/m 31 mei)
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (16 mei t/m 15 juni)

Xbox 360

  • Streets of Rage (1 t/m 15 mei)
  • Vanquish (16 t/m 31 mei)

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Gold abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van juni willen zien? laat het ons hieronder weten. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek