Xbox Games with Gold november 2016

Murdered

Microsoft heeft de Xbox Live Games with Gold voor november 2016 weer bekend gemaakt. Natuurlijk is iedereen druk bezig met Battlefield 1 en andere nieuwe releases, maar toch is het verstandig om even te stoppen en een paar van deze games te downloaden. Ook dit keer weer zijn er een paar titels die de moeite waard zijn.

Om te beginnen mogen de Xbox One bezitters van 1 tot en met 30 november de game Super Dungeon Bros downloaden. Super Dungeon Bros is een cross-platform dungeon brawler in een rock ‘n roll thema. Het is een van de weinige games die je nog co-op offline kunt spelen. Bij het spelen aan de game denk je direct aan Diablo 3. Elke map is steeds anders en de kans op dezelfde map is erg klein. Dit houdt de replay waarde hoog.

super dungeon bros

Ook voor de Xbox One is vanaf 16 november tot 15 december Murdered: Soul Suspect te downloaden. Je wordt vermoord door een serie moordenaar en als geest mag je jouw eigen moord gaan oplossen.

murdered soul suspect

Voor de Xbox 360 bezitters is er vanaf 1 november tot 15 november The Secret of Monkey Island: Special Edition te Downloaden. Een van mijn all time favorites. Het is een point and click game met een piraten thema, bom vol met humor. Heb je een Xbox 360, dan laat deze niet aan je voorbij gaan!

the secret of monkey island

Laatste in de rij, maar zeker niet de minste; Far Cry 3: Blood Dragon. Ook deze game heeft geen uitleg nodig lijkt me zo. Hier beneden ook nog even een round-up, mocht je ondertussen alweer een titel vergeten zijn!

far cry 3 blood dragon

Xbox One

  • Super Dungeon Bros. (1 tot 30 november)
  • Murdered: Soul Suspect (16 november tot 15 december)

Xbox 360

  • The Secret of Monkey Island: Special Edition (1 tot 15 november)
  • Far Cry 3: Blood Dragon (16 tot 30 november)

Wat vind je van de lineup? Welke ga je downloaden? Of wat vond je van The Secret of Monkey Island? Laat het ons hieronder weten, jouw mening telt!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek