Xbox komt met grootse kortingen!

xbox-one-360-live-spring-sale

Het is weer voorjaar, dat betekent weer goede games op de kop tikken voor een spotprijsje! Xbox is al begonnen aan hun verkoop met goede titels voor een magere cent.

Major Nelson heeft op zijn blog aangekondigd dat de bekende Spring Sale van start gaat. Hier staan alle games bij elkaar voor beide consoles.

Op de One wordt Ark: Survival Evolved afgeprijsd naar een €14,- terwijl Fallout 4 ook daalt naar €20,-. Besluit je de game te kopen, waarom overweeg je dan niet gelijk om de DLC pass of losse uitbreidingen te kopen. Deze zijn namelijk ook afgeprijsd.

Andere bekende namen die ook afgeprijsd zijn: Halo 5 (€20), Grand Theft Auto V (€30), Forza Horizon 3 (€40), Gears of War 4 (€30), Mortal Kombat XL (€24), NBA 2k17 (€30), The Witcher 3: Complete Edition (€30), Titanfall 2 (€30) en Rainbow Six: Siege (€25).

Voor de mensen die nog gamen op de Xbox 360, niet getreurd want jullie krijgen ook fikse kortingen! Red Dead Redemption wordt afgeprijsd naar een redelijke €15. De geliefde Call of Duty: Black Ops 2 daalt naar €20 terwijl Grand Theft Auto 4 nog maar €10 is.

Dit zijn slechts maar een paar deals die jullie Xbox fanaten krijgen. Nog veel meer zullen komen in de loop van de maand. Hou er rekening mee dat alle prijzen die hierboven genoemd zijn, uitgegaan zijn van Xbox Live Gold leden. Zij krijgen namelijk extra korting op de games. Om nog mee te kunnen snoepen van deze kortingen, heeft Xbox voor mogelijke nieuwe Gold leden de prijs tijdelijk verlaagd naar €1 voor 1 maand.

Tevens is de online marketplace niet alleen de plek waar de korting geld. De bouw-je-eigen controller Xbox Design Lab krijgt ook een flinke korting van maar liefst €15 euro, echter is deze service nog niet beschikbaar in ons land.

Wat vinden jullie van de flinke kortingen? Ga jij games inslaan deze lente of laat je ze liggen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek