Xbox One 1440p support verschijnt binnenkort

Xbox One S

Vorig jaar november bevestigde Microsoft’s Xbox Partner Group Program Manager, Kevin Gammill dat de Xbox One X 1440p support zou krijgen. Een meer recent bericht laat ook weten dat deze resolutie ook op de Xbox One S ondersteund gaat worden.

De resolutie mode zal binnenkort beschikbaar worden gemaakt voor Xbox One preview members laat Gammill weten.

Nu zijn wij gamers allemaal wel bekend met het fenomeen “soon” en “very soon”. Dus we weten eigenlijk nog steeds niet hoelang het op zich laat wachten. Er wordt in ieder geval hard aan gewerkt waardoor het binnenkort beschikbaar zal zijn.

De feature zal als eerst verschijnen voor preview leden, maar zal later ook beschikbaar worden gemaakt voor alle andere Xbox One S en Xbox One X spelers. Ga jij gebruik maken van deze 1440p resolutie op jouw console?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek