Xbox One Backwards-Compatible lijst blijft groeien

Xbox One

Afgelopen week hebben wij voor jou een lijstje online gezet met alle Xbox One Backwards Compatibility games erop. Nu is snel na deze update weer een lijstje aan nieuwe games erbij gekomen en die kun je hier beneden bekijken!

De lineup voor deze lijst blijft maar groeien en groeien… Zoals beloofd houden wij jullie up-to-date met deze lijst en vandaar deze korte update. Microsoft heeft vandaag drie nieuwe games aan het programma toegevoegd namelijk:

  • Assassin’s Creed (2007)
  • Dark Void (2010)
  • Grid 2 (2013)

Voordat deze drie games werden toegevoegd kwamen onder andere Alan Wake, Pac-Man en Castlevania: Symphony of the Night erbij, dit gebeurde afgelopen week. Er komen normaal ongeveer tien games per maand bij maar het lijstje wordt nu steeds sneller en met meer games aangevuld, wat voor veel Xbox fans natuurlijk zeer fijn zal zijn!

Assassin's Creed HD

Assassin’s Creed II stond al in het lijstje dus wij zijn blij dat het eerste deel er nu ook bij kwam te staan. Het enige wat voor velen nog mist aan dit lijstje zijn vier uitermate beroemde games:

  • Call of Duty: Black Ops II
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Red Dead Redemption
  • Call of Duty: Modern Warfare 2

Of deze games uiteindelijk worden toegevoegd aan het lange lijstje is natuurlijk maar de vraag. Red Dead Redemption is misschien nog wel de meest gewilde game in dit programma, puur omdat er op de Xbox One nog geen enkele game is die kan tippen aan het thema en de playstyle van deze Rockstar Game. De game is ook al eens in het programma geweest maar is wegens onbekende omstandigheden ook weer snel verwijderd, dus hopelijk zien we hem snel weer verschijnen!

Welke games zou jij graag in deze lijst willen zien verschijnen? En zijn er al games die jij graag wilt spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek