Xbox One Backwards Games van Januari bijna hier

De lineup van de Xbox 360 games die naar de Xbox One gaan voor januari is bijna hier! Xbox baas Phil Spencer heeft aangekondigd dat ze alle games in de lijst snel zullen aankondigen. Laten we hopen dat het ‘t wachten waard zal zijn.

De Xbox One Backwards Compatibility Program die in November released was bevatte 104 verschillende games. Daarbij zijn in december vorig jaar 16 extra games in de lijst erbij gekomen. Microsoft heeft verder nog niet de lijst van januari vrijgegeven maar wel een tweet geplaatst waarin staat dat de lijst er bijna is. Phil Spencer wilde niet de lijst releasen tot 100% zeker was welke games erin zouden komen te staan.

Call-of-Duty-Black-Ops-2-7

In een poll met daarin de vraag welke games de mensen ‘t liefst nog aan de lijst zouden willen toevoegen kwam eruit dat met bijna 141.000 stemmen Call of Duty: Black Ops II de meest gewilde game is om naar de Xbox One te verhuizen. Andere games waarop hoog werd gestemd zijn onder anderen:

  • The Elder Scrolls V: Skyrim,
  • Red Dead Redemption,
  • Call Of Duty: Modern Warfare 2,
  • Call of Duty: Black Ops.

Black Ops is de enige game die sowieso al op de lijst staat, terwijl je van de andere titels toch wel zou verwachten dat ze erop zullen gaan verschijnen. We zullen ons in de loop van deze maand laten verassen en hopen op de games die wij graag zouden willen zien op ‘t mooie lijstje. Nu is onze vraag aan jou, welke game wil jij graag zien die nog niet op de lijst staat? Wij zijn erg benieuwd naar jullie antwoord. Om deze post te eindigen is hier nog een link naar de lijst van de games die in december erbij zijn gekomen.

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek