Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  3 uur ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  6 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago

Advertentie

Xbox One best verkochte console in juli

Maanden lang stond de console van Sony op de eerste plek van meest verkochte consoles in Amerika. Tot deze maand, met de komst van de Xbox One S is eindelijk die plek voor Microsoft.

Microsoft haar Xbox One was de best verkochte console en stootte hiermee Sony haar PlayStation 4 van een lange eerste plek. In een statement gemaakt door Microsoft zeggen zij het volgende:

“Honored that Xbox One was the best-selling console in the U.S.” for the month, and the hours gamers spent on all Xbox consoles across the globe “were up 18 percent” over the same period last year.”

Hier zeggen zij voordat de NPD van deze maand uitkomt dat Xbox One de best verkochte console is in Amerika. Maar ook dat spelers de meeste uren hebben gespeeld deze maand op Xbox consoles wereldwijd. Dit percentage is achttien procent omhoog gegaan als we dit vergelijken met vorig jaar.

Xbox One S

Oktober 2015

Het is al even geleden dat de console van Microsoft op de eerste plek stond in Amerika. De console stond voor het laatst namelijk in Oktober van vorig jaar bovenaan. Dit kwam mede door de komst van Halo 5: Guardians. Dat betekend dus dat Microsoft al acht maanden lang niet op de eerste plaats heeft gestaan.

Xbox One S

de onttroning van de PlayStation 4 kan makkelijk verklaard worden. Microsoft heeft namelijk een nieuwe console op de markt gebracht, de Xbox One S. Een kleinere, betere variant van de Xbox One, welk 4K kan upscalen en 4K video’s kan afspelen. De console schijnt het goed te doen want de enige versie die nu verkrijgbaar is, de 2TB versie, is uitverkocht in de U.K. en bijna in Amerika. Het is dus nog even afwachten of Microsoft dit momentum kan vasthouden, maar tot die tijd staan ze in ieder geval weer even bovenaan.

Wat vindt jij van de Xbox One S? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek