Xbox One Elite Beschikbaar voor Pre-order - intheGame.nl

img
sep
04

Voor al jullie gamers die nog even zaten te wachten op een betere versie van de Xbox One, en zo netjes hebben zitten sparen. Nu is het zo ver, de nieuwe Xbox One Elite met een 1 terabyte aan SSHD is nu beschikbaar voor pre-order. Had je dus nog geen Xbox, maar wilde je er wel eentje, of ga je gewoon upgraden, Nu kan je pre-orderen!

Microsoft komt in dit najaar met de lang verwachte Xbox One Elite. Deze nieuwe Xbox wordt uitgerust met een 1 terabyte grote SSHD en natuurlijk de verwachte Xbox One Elite controller. Doordat er nu bij deze nieuwe batch aan Xbox consoles een SSHD in zit, zal de Elite, games en dergelijke vele malen sneller opstarten, tot maar liefst 20 procent!

Xbox_One_Elite_Console_Box

De console is vanaf vandaag te pre-orderen en wordt door de officiële gelicenseerde Microsoft Stores verkocht vanaf 3 november. Andere verkooppunten zullen deze hoogstwaarschijnlijk pas vanaf 1 December gaan verkopen.

Het is nog niet zeker of Microsoft de vernieuwde console gaat verkopen in een kinect-bundel. De prijs die Microsoft aangeeft waaronder deze Xbox One Elite zal verkocht gaan worden, ligt tegen de 500 euro aan. Uiteraard dat de standaard Xbox One, die nu uit is (met of zonder kinect), in prijs zal dalen. Dus diegene die hebben zitten wachten op de overstap van de Xbox 360 of eventueel PlayStation 3 naar de Xbox One, vanaf nu is het moment om dat te doen!

Ook heeft Microsoft aangekondigd dat de standaard Xbox One controller  nu een nieuw design krijgt namelijk ”Lunar White”.
De ”Lunar White” zelf zal allerlei verfijningen bevatten ten opzichte van de originele controller, met uitzondering op de trigger stops, backpaddles en de nieuwe 16-directional pads.
Deze controller zal hetzelfde gaan kosten als een normale standaard Xbox One controller, namelijk rond de 50 tot 60 euro, afhankelijk van het verkooppunt.

2932921-lunar

 

Heb jij altijd al een next-gen console willen hebben, en is deze aankondiging net wat jij nodig had? Laat hieronder dan jouw mening horen!

De Xbox One Elite is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order, op 3 november zal deze in de officiële gelicenseerde Microsoft Stores beschikbaar zijn.

Deze website gebruikt XenWord.