Xbox One en PC Exclusive titels bevestigd voor 2018

Xbox One Windows PC Exclusive

Eerder brachten we jullie al een lijst met alle Switch en PS4 (Sony) Exclusive titels voor 2018! Nu is het tijd voor Microsoft met de Xbox One en PC exclusieve titels. Microsoft heeft er een stuk minder maar zeer zeker geen slechte!

Eén van de eerste en ook meest geanticipeerde titels is Sea of Thieves. Dit is de eerste non-Kinect game vanuit Rare Studios in jaren. Het is een first-person multiplayer actie-avonturen game. Yar-harrr voor degene die altijd al piraten hebben willen zijn aangezien dat nu allemaal mogelijk is. Deze titel verschijnt op 20 maart. Dit is tevens ook de enige exclusieve game met een daadwerkelijke release datum. De volgende game is Ashen, dit is een action-RPG waar je rond dwaalt en een thuis zoekt. De game word gemaakt door Aurora44 en komt ergens dit jaar. Mensen die van MMORPG’s houden, zet je schrap! Black Desert Online komt in 2018 naar de Xbox One, dit is één van de meest populaire MMO’s van het afgelopen jaar en kan in 4K gespeeld worden op de One X. Crackdown 3 werd in een reclame met Terry Crews al flink naar het publiek gegooid. Deze open-world action-adventure game laat jou de misdaad bestrijden in een futuristische setting waar alles kapot kan en mag.

 

Deep Rock Galactic zal moeten gaan worden wat No Man’s Sky niet was. Het is een first-person co-op sci-fi shooter, dat was een mond vol. De game zit vol met verwoestbare gebouwen en soms heb je zelfs meer mensen nodig om een mijn open te blazen. The Darwin Project is een third-person competitieve battle royale game die zich volledig baseert op het overleven en niet zo zeer op de gun fights. Je kan vijanden opjagen door het volgen van voetstappen of andere sporen en je kan ook vallen neerzetten. The Last Night is een 2.5D cinematic-platformer. Je speelt als Charlie, iemand die onderaan de economische ladder staat en die leeft in een wereld waar alles met computers en machines word gedaan. Je loopt door de stad en zult veel geheimen moeten ontdekken. State of Decay 2 is één van de meest geanticipeerde titels uit dit lijstje. Dit is een multiplayer zombie survival game. De game speelt zich af in een open wereld en je kan samen met drie andere vrienden spelen.

Welke game ga jij spelen of kijk jij naar uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek