Xbox One X krijgt een tv-reclame

Xbox One X microsoft

Vandaag heeft Microsoft een reclame vrijgegeven over de nieuwe Xbox One X. Zij nodigen ons uit om “echte power” te voelen die de Pro versie van de Xbox One met zich mee zal brengen.

Het idee achter de reclame is duidelijk, laten zien dat alles wat jouw normale Xbox One kan er in tienvoud beter uitziet op de One X. Volgens Microsoft is de One X veertig procent sterker dan de PS4 Pro en zal natuurlijk 4K ondersteunen mits je een TV hebt die daartoe instaat is.

Natuurlijk gebruikt de reclame dan ook het nummer “Power” van Kanye West.

Microsoft labelt de console ook als “meest krachtigste console ooit”. Dit is tevens waar want hij is meer dan veertig procent sterker dan de PS4 Pro. Nu deze nieuwe console op de markt is, betekent dit niet dat andere versies vervangen. De Xbox One S zal niet vervangen worden en uit verwachting beter gaan verkopen dan de One X.

De reclame van de One X zal overal ter wereld te zien zijn. Het tv-spotje is dan ook gemaakt om alle gamers te trekken, zo een grotere community te maken en meer enthousiasme en passie te delen met elkaar.

De Xbox One X zal beschikbaar zijn vanaf 7 november voor ongeveer €500,-

Heb jij de console al op pre-order staan of ben je wel van plan hem te gaan halen, laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek