Xbox One X verkoopt beter dan PlayStation 4 Pro

Xbox Xbox One Microsoft Update

Volgens een analist heeft Microsoft bijna 35 miljoen consoles verkocht. Hij wist ook te vertellen dat de Xbox One X in Amerika beter verkoopt dan de PlayStation 4 Pro. 

Als we de welbekende analist van ResetEra (afsplitsing van Neogaf) Daniel ‘ZhugeEx’ Ahmad mogen geloven doet de Xbox One X het in Amerika erg goed. Volgens de analist, die werkt bij Niko Partners, zijn de verkopen van de krachtigste console ooit erg hoog in Amerika. Deze analist heeft toegang tot bepaalde NPD data. Deze statistieken meten verschillende verkopen van onder ander de Gaming industrie. Deze data is niet toegankelijk voor publiek. Microsoft lijkt het dus goed te doen in Amerika.

Xbox One X microsoft

Microsoft is wel gestopt met het delen van hardware nummers aangezien zij zich meer wilde focussen op Xbox Live en de maandelijks actieve gebruikers. Het laatste officiële nummer dat wij hebben gehad stamt alweer uit 2014. Toen kon Microsoft ons vertellen dat het 10 miljoen Xbox One systemen verkocht waren. In 2016 bracht EA per ongeluk nog wel wat nummers naar buiten, toen lag het aantal consoles op de 19 miljoen. Of dit aantal ook correct is met de statistieken die Microsoft zelf heeft is natuurlijk niet met zekerheid te zeggen.

Wat vindt jij van de Xbox One X? Laat het ons weten in de comments hieronder!

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek