Xbox One’s Game Pass krijgt nieuwe games

xboxone-xbox-Game-Pass-Game_Pass

De Netflix-style abonnement van Xbox is pas gelanceerd en staan al leuke games in, Echter wordt de Xbox One Game Pass bibliotheek uitgebreid in augustus met zeven nieuwe games. Leuke titels komen er bij voor veel meer speel plezier.

Abonnees op de Xbox One Game Pass zullen vanaf 1 augustus deze leuke games kunnen spelen:

  • Dead Rising 3
  • DiRT Rally
  • Limbo
  • Metal Slug XX
  • Pharaonic
  • So Many Me
  • Ultraton

https://twitter.com/majornelson/status/890558828629999616

Deze games zijn, net zoals de andere games, volledige titels (geen demo’s of game met tijdlimiet). Deze games zullen wel speelbaar zijn op een andere manier. Nieuwe titels die vanaf 1 augustus erbij komen, zullen worden gedownload en afgespeeld worden vanaf de hard drive in de console. Bij andere games in de bibliotheek is dit niet zo, deze worden namelijk gestreamed. Let er dus goed op dat als je één van deze nieuwe games wilt spelen, genoeg ruimte moet hebben op je console.

Zoals Microsoft bij hun aankondiging heeft gezegd, zullen niet de games in de bibliotheek permanent blijven staan. Bij EA/Origin Access is dit wel het geval. De titels worden met de Game Pass alleen beschikbaar voor een bepaald moment. Microsoft heeft zelf (nog) niets aangekondigd over mogelijke games die in augustus de Game Pass catalogus zullen verlaten. Games zullen uiteindelijk wel eruit roteren maar we weten nog niet wanneer aangezien de service pas gelanceerd is. Klik hier om alle titels te zien die momenteel in de gamebibliotheek staan.

Wel heeft Microsoft vrijgegeven wat de Games With Gold gaan worden van augustus. Op 1 augustus maakt de game Slime Rancher zijn debuut op de Xbox One. De andere drie spellen zullen niet zo’n grote titels zijn maar ze zijn gratis, deze laten we niet liggen toch?

De Xbox One Game Pass service is sinds kort van start gegaan. Voor €10,- per maand speel jij een groot, gevariëerd aantal aan games voor een klein bedrag.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek