Xbox Scorpio’s voordeel over de PlayStation 4 Pro

Xbox Scorpio specificaties

Albert Penello verzorgt de planning voor de Xbox One console en zegt dat de aankomende Xbox Scorpio een krachtvoordeel heeft die duidelijk merkbaar zou gaan worden.

Albert Penello had het volgende te zeggen over de PlayStation 4 Pro wanneer die de console van Sony vergelijkt met die van Microsoft:

“I feel pretty good about the decisions we’ve made. I feel good about what we’ve done with the Xbox One S. Both we and Sony are investing in 4K as the future of the console space, and we have a history of adding features to our hardware.”

Xbox One Controller Microsoft

Penello zegt dat hij zich goed voelt over de keuzes die Microsoft maakt tijdens een interview met Polygon. Ook zegt hij dat hij vindt dat de Xbox One S een goede console is. Sony en Microsoft zijn beiden bezig met investeren in een toekomst waar 4K content centraal staat. Microsoft heeft hierin twee consoles die net een stukje voor lijken te lopen op de PlayStation 4 console van Sony. Het bedrijf uit Japan heeft een reactie gegeven op de Xbox Scorpio door een PlayStation 4 Pro aan te kondigen. Deze console komt uit op 10 november van dit jaar en heeft dus een jaar of langer voorsprong op de Xbox One Scorpio. Of dit jaar voorsprong op Microsoft ervoor gaat zorgen dat het krachtsverschil minder belangrijk wordt is nog maar te zien. Wel is duidelijk dat we voor consoles niet meer de traditionele console generaties gaan zien.

Wat vind jij van de Xbox Scorpio? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek