XUR verkoopt het meest begeerde wapen Destiny

Destiny XUR

Destiny, de game die op 9 september 2014 gereleased werd krijgt dit weekend een twist. XUR de mysterieuze handelaar verkoopt dit weekend de Gjallarhorn, de rocket launcher van je dromen voor maar zeventien Strange Coins. Je moet deze handelaar alleen nog zien te vinden.

XUR de mysterieuze handelaar keert elke week weer terug naar de Tower van Destiny. Elke week staat hij weer op een andere plek en verkoopt hij exotische wapens, harnassen, engrammen en items in ruil voor Strange Coins en Motes of Light. Deze exclusieve verkoop duurt van vrijdag elf uur tot zondag elf uur in Nederlandse tijd. XUR is ook belangrijk in het spel als je geen Strange Coins hebt, er zijn namelijk een aantal bounties in het spel waarvoor je met XUR moet praten om de bountie te kunnen voltooien. Elk weekend verkoopt hij weer andere items die maar weinig voorkomen in het spel. Dit weekend is er een wapen dat nog maar één keer eerder is voorgekomen in het spel, de rocket laucher Gjallarhorn. Dit wapen is niet echt nuttig voor PvP maar wel voor alle andere gamemodes in het spel. Ook maakt dit wapen het mogelijk om solo high-level raids uit te voeren. Andere voorwerpen die XUR dit weekend verkoopt zijn: Light Beyond Nemesis, Insurmountable Skullfort en Achlyophage Symbiote voor dertien Strange Coins, net als elk weekend zijn de items niet meer te koop na zondag elf uur Nederlandse tijd.

The Taken King, niet voor iedereen een bekende naam, de nieuwe uitbreiding van Destiny heeft eindelijk een release datum gekregen, namelijk 15 september 2014. Bij deze uitbreiding kan je nieuwe inhoud verwachten, ook het opnieuw balanceren van wapens is niets nieuws bij een uitbreiding. Onder deze wapens valt ook het nu te krijgen wapen bij XUR. Geniet dus nog maar even van dit wapen nu het nog al zijn krachten heeft. In deze uitbreiding zal ook de wapensmid, premies en quests veel belangrijker worden.

XUR kan dit weekend worden gevonden op de bar in de buurt van de Jukebox.
Om XUR elk weekend weer te kunnen vinden kun je hier klikken.

The Taken King uitbreiding komt uit op 15 september 2015.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek