Yakuza opvolger Judgement krijgt features trailer

De Spirituele opvolger van Yakuza genaamd Judgement of Judge Eyes in Japan komt binnenkort naar het westen. Judgement is een free roam action fighting game met een twist van detective werk.

De spelers onder ons die bekend zijn met de yakuza serie zullen zich snel bekend voelen met de gevechten in de serie, het is echter niet helemaal van hetzelfde hout gesneden en bevat veel toevoegingen die de actie naar een hoger niveau tillen.
Naast de brute actie zal je in Judgement ook te werk gaan als detective om targets, bewijs of side quests te voltooien.

Bekijk de trailer om de wereld van mogelijkheden in het spel te zien.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek