Yo-Kai Watch 2 is onderweg naar het westen!

Yo Kai Watch 2

Yo-Kai Watch is pas geleden naar het westen gekomen in de vorm van een 3DS game, merchandise, en een serie op de Disney Channel. Ook wel bekend als Disney XD. De franchise werd in het westen ook heel goed ontvangen. Daarom heeft Nintendo op de E3 aangekondigd dat Yo-Kai Watch 2, voor de 3DS, ook naar het westen komt.

Yo-Kai Watch 2 komt dus naar het westen toe. De game is al een hele grote hit in Japan, en maakt zich nu klaar voor release in het westen vanaf 30 september.

In de tweede game zal je veel nieuwe gebieden buiten Springdale kunnen verkennen. Daar bij heb je toegang tot 350 nieuwe Yo-Kai, een verbeterde versie van je Yo-Kai horloge, en zelfs de mogelijkheid om terug in de tijd te reizen.

Zoals we gewend zijn van Pokémon komen er verschillende versies van de game uit die bijna identiek zijn, maar ingame een hele kleine verandering hebben. Zoals verschillende legendarische Pokémon. Dit zal ook het geval zijn in Yo-Kai Watch 2. De game komt namelijk in twee verschillende versies, namelijk: Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits en Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls. Deze verschillende versies bevatten beide unieke Yo-Kai. Deze zijn dus niet te vinden in de andere versie van de game. Bekijk onderstaande trailer voor de verschillende Yo-Kai, per game.

De serie en Merchandise

Als toevoeging hierop zal Hasbro met nieuwe merchandise komen voor het tweede seizoen. Disney XD zal het tweede seizoen van Yo-Kai Watch deze zomer van start laten gaan.

Wij zijn erg benieuwd naar het vervolg van Yo-Kai Watch. Wij gaven de eerste game een score van 8,5 en beschreven de game als een verfrissende aanpak op de genre “typische Nintendo RPG”. Lees hier de review!

Yo-Kai Watch 2 verschijnt 30 september in de Verenigde Staten. Er is nog niks vermeld over een Europese Release, maar die zal niet veel afwijken. 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek