Yo-Kai Watch 2 vanaf 7 april verkrijgbaar in Europa

yo-kai watch

Yo-Kai Watch was een enorm succes in Europa en verkocht zelfs veel sneller dan in Japan. Nate en zijn bondgenoten Jibanyan en Whisper keren terug in het tweede deel waarin jij de oorsprong zult ontdekken van de allereerste Yo-Kai Watch.

Het tweede deel van Yo-Kai Watch zal in twee versies verkrijgbaar zijn, namelijk: YO-KAI WATCH® 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH® 2: Gigageesten. De games zullen in het Nederlands speelbaar zijn en brengen nieuwe Yo-Kai met zich mee. Het is nu ook voor de eerste keer mogelijk om met jouw favoriete Yo-Kai online te strijden tegen andere spelers. in verschillende modi.

Op een nacht, terwijl Nate in diepe slaap verkeert, loeren twee sinistere Yo-kai door zijn slaapkamerraam om vervolgens niet alleen zijn Yo-kai Watch maar ook al zijn herinneringen te stelen. De volgende dag belandt hij in de Mysterieuze Mementowinkel waar hij weer wordt verenigd met zijn Yo-kai Watch, en kort daarop ook met zijn hilarische Yo-kai-vrienden Jibanyan en Whisper, die fans uiteraard kennen van de populaire tekenfilmserie op tv. Spelers kunnen het avontuur beginnen als Nate of Katie en door de tijd reizen om de waarheid te ontdekken achter recente raadselachtige gebeurtenissen en verstoringen in hun woonplaats.

Tijdens hun reizen ontmoeten spelers een speciale Yo-kai genaamd Hovernyan, die ze leert door de tijd te reizen. Zo kunnen spelers het Springdale van 60 jaar geleden bezoeken, tussen verschillende locaties reizen, en in een oogwenk wisselen tussen verleden en heden. Dit alles om de mysteries achter de Wicket Yo-kai te ontrafelen. Terwijl spelers door de tijd reizen en antwoorden onthullen, kunnen ze meer dan 80 spannende zijmissies aangaan om plaatselijke bewoners te helpen bij het oplossen van hun alledaagse problemen. Door stadsbewoners te helpen, kunnen spelers nieuwe Yo-kai ontdekken en handige beloningen verdienen die tijdens hun verdere avonturen goed van pas kunnen komen.

Door een bepaalde versie van de game te kiezen sluit jij je aan bij een bepaald team. De Giga’s of de Botten. Door online punten te winnen kun je je team helpen om de wekelijkse strijd tussen beiden teams te overwinnen. Ook zullen beide games unieke Yo-Kai bevatten die je wel online met elkaar kunt ruilen.

Yo-Kai Watch 2 zal 7 april verschijnen voor de Nintendo 3DS.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek