Yonder: The Cloud Catcher Chronicles binnenkort op Switch

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Ontwikkelaar Prideful Sloth heeft recentelijk aangekondigd dat Yonder: The Cloud Catcher Chronicles vanaf 17 mei 2018 beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch.

Deze open-world adventure game heeft op 18 juli 2017 zijn debuut gemaakt. Tot op heden is de game alleen beschikbaar geweest voor PlayStation 4 en Microsoft Windows, maar hier komt snel verandering in. De game krijgt namelijk deze maand nog een Nintendo Switch release. Hieraan hangt een prijskaartje van €24,99, maar indien je de game voor 16 mei in de voorverkoop aanschaft betaal je slechts €22,49. Via de officiële Nintendo pagina kun je vast een indruk op doen van de game door middel van wat gameplay en screenshots. Deze kun je hier bekijken.

De game

Yonder is een open-world adventure game die zich afspeelt op een mooi en kleurrijk eiland genaamd Gemea. Dit eiland bestaat uit acht verschillende gebieden waar het landschap varieert van tropisch strand tot besneeuwde bergtoppen. In de game ervaar je de wisseling van de seizoenen en bevat het een dag- en nachtcyclus. Echter is niks zo mooi als het lijkt, want het eiland is in bezit genomen door een kwade vijand. Het is aan jou om het op te nemen tegen deze vijand en hem voor goed uit de weg te ruimen. Hiervoor schakel je de hulp in van de inwoners van het eiland. Zij lenen jou hun krachten, helpen je aan items te komen en bieden je de mogelijkheid je eigen boerderij op te zetten.

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek