Yonder: The Cloud Catcher Chronicles komt op 18 july naar PS4 en PC

yonder

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles is een open-world adventure die zich afspeelt op een mooi en kleurrijk eiland. Deze game zal uitkomen op 18 july 2017 voor de PlayStation 4 en PC.

Ontwikkeld door de Australische studio Prideful Sloth met een veteranen team van voormalig Rocksteady ontwikkelaars en een Activision producer. Yonder’s verhaal zal een jonge schipbreukeling volgen op de levendige oevers van Gemea. Gemea is een groot eiland met 8 verschillende omgevingen. Elke omgeving zal zijn eigen wilde dieren en ecosystemen hebben, variërend van zonnige zandstranden tot glooiende grasvlakten en steile met sneeuw bedekte bergen. En niet te vergeten zal je op het eiland ook nog wisselende seizoenen en een dag en nacht cyclus beleven.

Gemea, ooit een paradijselijk eiland met een weelderig klimaat heeft nu alleen nog de verschijning van een paradijs. Er is een kwade duisternis die het hele eiland omvat en deze langzaam vernietigd  en de vriendelijke inwoners zijn in wanhoop.

Onze jonge held zal het eiland moeten onderzoeken en het blootleggen van zijn geheimen en mysteries in hen zelf als je begint aan een reis van zelfontdekking en ondertussen Gemea en de inwoners redden van het kwaad. Op je zoektocht over het eiland zul je jouw krachten moeten bundelen met de inboorlingen en Sprites (sprites zijn etherische wezens die als enige in staat zijn om de duisternis te verdrijven). Door bij te dragen aan het eiland door middel van talenten als landbouw, knutselen, koken, vissen, brouwen en relaties op te bouwen met de lokale bevolking die als beloning alles aanbieden van grondstoffen tot een ​​nieuwe boerderij.

Cheryl Vance, co-founder and lead designer, Prideful Sloth zegt: “Yonder‘s gorgeous and immersive fantasy world will send players on an epic quest to revitalize a troubled land” “With an inviting atmosphere, a massive open-world to explore and a wealth of mystery, Yonder will provide countless hours of entertainment.”

Ga jij je storten in dit avontuur of sla je hem over? Wij horen graag jouw mening!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek