Zelda: Twilight Princess HD krijgt gameplay updates

Zelda: Twilight Princess

De HD versie van Zelda: Twilight Princess komt eraan en de verbetering van graphics zal niet de enige aanpassing zijn. De game zal een Wii U exclusive release krijgen op 4 maart en we zullen veel upgrades in de gameplay zien. Zowel fans van de oude versie en spelers die zich voor het eerst wagen aan de game zullen een goede ervaring krijgen.

Allereerst krijgt het spel een nieuw item. Spelers zullen de “Ghost Lantern” kunnen vinden. De Ghost Lantern zal gloeien wanneer de speler in hetzelfde gebied als een poe (een soort spook) is. De Poe soul quest, waarin de speler alle poe souls moet verzamelen, wordt daardoor een stuk makkelijker. Daarnaast zullen spelers er voor kunnen kiezen om de game in Hero mode te spelen. In deze mode zal Link dubbele schade opvangen en zullen er geen heart drops zijn. Ook apart aan deze mode is dat wanneer Link een schatkist met rupees openmaakt, terwijl de speler al het maximum aantal draagt, de rupees niet terug in de chest gestopt zullen worden. Gelukkig zullen spelers het maximum aantal rupees niet snel halen omdat in deze mode het limiet is verhoogd.

Twilight princess HD

Iconische momenten in de game zien er al een stuk beter uit in high definition maar de upgrades in de game zullen ook de gameplay beter maken. Door gebruik te maken van de Wii U GamePad controller, kunnen spelers makkelijk bij de map en hun inventory. Ook zal het transformeren in wolf vorm makkelijker zijn door een knop op de GamePad. Tevens zullen spelers stempels kunnen verzamelen voor Miiverse posts. Tenslotte zal de game ook op de GamePad gespeeld kunnen worden, zodat spelers niet vast zitten aan hun TV. Er zullen nog veel andere updates in de game volgen.

Alle fysieke exemplaren van de game zullen gebundeld zijn met een Wolf Link amiibo. De Wolf Link amiibo is op dit moment dan ook alleen te verkrijgen door de bundel te kopen. De amiibo zal spelers toegang geven tot de Cave of Shadows. Ook zullen sommige data die op de amiibo staan gebruikt kunnen worden in de nieuwe The Legend of Zelda game die later dit jaar zal verschijnen voor de Wii U. Meer informatie over deze functies zullen in de nabije toekomst onthuld worden.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD verschijnt 4 maart op de Wii U.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek