Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Zelda Wii U E3 demo misschien 90 minuten

The Legend of Zelda E3

The Legend of Zelda voor de Wii U zal de enige speelbare titel zijn die Nintendo naar de E3 brengt. Nu zijn er verslagen uitgekomen die beweren dat de demo een uur tot 90 minuten zal duren. Nintendo heeft de pers laten weten dat er 2 lange demos op de show floor booth zullen zijn. Daarom wordt de toeschouwers gevraagd om 90 minuten te reserveren voor de volledige ervaring.

Nintendo zal de gameplay ook streamen. Mensen zullen dus vanuit hun huis de game kunnen zien. De gameplay demo zal Hyrule en haar velden, bossen en bergen verkennen. Tot nu toe hebben we nog maar een paar plaatjes van deze gebieden gezien. Nintendo zal in New York en hands on ervaring verzorgen voor 500 fans.

The Legend of Zelda E3

Nintendo bevestigde al eerder dat The Legend of Zelda Wii U de enige speelbare titel zal zijn op de E3. Dit om een volledige ervaring te kunnen leveren. Tot nu toe lijkt The Legend of Zelda Wii U een working titel te zijn. Nintendo zal op de E3 misschien de werkelijke titel loslaten. De game is de eerste in de serie van Zelda games die een compleet open wereld zal bieden. Producer Eiji Aonuma beweerde dat de wereld zo groot is als handelbaar is voor de console.

Aonuma vertelde dat een seamless open wereld niet mogelijk is zonder hardware die gevorderd genoeg is. Hij ging verder door te vertellen dat sinds de eerste generatie van de Legend of Zelda games, de werelden altijd zo groot als mogelijk waren voor de hardware. Het is dus niet meer dan logisch dat het deze keer precies zo zal gaan. De game zal ook op de Nintendo NX uitkomen. Hier is nog niet veel over bekend. Dat zal voorlopig ook zo blijven. Nintendo is niet van plan om de nieuwe hardware of de NX versie van de Zelda game als onderwerp voor de E3 gebruiken. Hoe de NX versie van de Zelda game gebruik zal maken van de hardware is dan ook niet bekend.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek