Zelda Wii U E3 demo misschien 90 minuten

The Legend of Zelda E3

The Legend of Zelda voor de Wii U zal de enige speelbare titel zijn die Nintendo naar de E3 brengt. Nu zijn er verslagen uitgekomen die beweren dat de demo een uur tot 90 minuten zal duren. Nintendo heeft de pers laten weten dat er 2 lange demos op de show floor booth zullen zijn. Daarom wordt de toeschouwers gevraagd om 90 minuten te reserveren voor de volledige ervaring.

Nintendo zal de gameplay ook streamen. Mensen zullen dus vanuit hun huis de game kunnen zien. De gameplay demo zal Hyrule en haar velden, bossen en bergen verkennen. Tot nu toe hebben we nog maar een paar plaatjes van deze gebieden gezien. Nintendo zal in New York en hands on ervaring verzorgen voor 500 fans.

The Legend of Zelda E3

Nintendo bevestigde al eerder dat The Legend of Zelda Wii U de enige speelbare titel zal zijn op de E3. Dit om een volledige ervaring te kunnen leveren. Tot nu toe lijkt The Legend of Zelda Wii U een working titel te zijn. Nintendo zal op de E3 misschien de werkelijke titel loslaten. De game is de eerste in de serie van Zelda games die een compleet open wereld zal bieden. Producer Eiji Aonuma beweerde dat de wereld zo groot is als handelbaar is voor de console.

Aonuma vertelde dat een seamless open wereld niet mogelijk is zonder hardware die gevorderd genoeg is. Hij ging verder door te vertellen dat sinds de eerste generatie van de Legend of Zelda games, de werelden altijd zo groot als mogelijk waren voor de hardware. Het is dus niet meer dan logisch dat het deze keer precies zo zal gaan. De game zal ook op de Nintendo NX uitkomen. Hier is nog niet veel over bekend. Dat zal voorlopig ook zo blijven. Nintendo is niet van plan om de nieuwe hardware of de NX versie van de Zelda game als onderwerp voor de E3 gebruiken. Hoe de NX versie van de Zelda game gebruik zal maken van de hardware is dan ook niet bekend.

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek