Zelda Wii U schilderijen gevonden

Zelda Wii U

Zelda Wii U. De vraag is wanneer hij officieel uitkomt, en of de Wii U wel het enige platform is waar de game op uit gaat komen, gezien de Nintendo NX wellicht in het verschiet ligt. Dat de game erg mooi gaat worden staat vast en misschien wordt dit wel het meest ambitieuze Zelda project ooit!

Het duurt dus nog een tijdje voordat Zelda Wii U in de winkels te vinden is. Tot die tijd moeten wij het doen met het klein beetje informatie die vrijgegeven van het spel. Een andere Zelda game waar we wel al iets meer over weten is The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Deze verschijnt namelijk aankomende week op de Nintendo Wii U. Er zijn een paar mensen die al aan de slag mochten gaan met dit spel. Een speler heeft tijdens het spelen ontdekt dat er in het spel verwijzingen zitten naar Zelda Wii U.

Er zijn schilderijen in het spel aangetroffen die beelden laten zien van een het volgende Zelda avontuur op de Wii U. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het spel er is! En tot die tijd, moeten we het doen met easter eggs, zoals onderstaande afbeelding:

Zelda Wii U

The Legend of Zelda Wii U is de negentiende maingame in de reeks, maar het is de eerste in zijn soort met HD graphics. Oorspronkelijk was het plan van Nintendo om de game uit te brengen in 2015, maar in maart van het jaar waarin hij moest uitkomen werd duidelijk gemaakt dat dit niet langer het doel was. Tijdens de afgelopen E3 wist Nintendo of America president Reggie FilsAimé ons te vertellen dat de game nu gepland stond voor een release in 2016. Laat dat nou net het jaar zijn waarin we zitten!

Heb jij zin in The Legend of Zelda Wii U? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek