Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Zijn wij opzoek naar jou?

intheGame is actief op verschillende fronten zo zijn er redactie leden, game leiders, streamers en nog veel meer. Dit zijn allemaal community leden die zich naast gezellig met elkaar gamen ook inzetten voor de community! Zonder deze leden zou intheGame in de huidige form niet bestaan en daarom kunnen wij ze ook niet genoeg hiervoor bedanken hier. 

Omdat wij de afgelopen maanden hard gegroeid zijn, zijn we op verschillende posities opzoek naar versterking. Ben jij iemand die dagelijkst intheGame.nl bezoekt of lid is van de community en meer wil betekenen voor intheGame? Dan zijn we opzoek naar jouw! IntheGame is namelijk opzoek naar nieuwe mensen die zich actief willen inzetten voor inttheGame op de volgende functies:

Redactie:

Heb jij de skills, het talent, ben je zeer fanatiek met het schrijven van nieuws dat mensen aantrekt, ben jij zeventien jaar of ouder en net zo ‘volwassen’ als bijvoorbeeld onze eigen Owning? Kun jij misschien beter en sterker schrijven dan Draadloosstroom? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij zoeken.

Klik hier voor meer informatie over deze functie.

Streamer:

Vind jij streamen leuk en kan jij op een leuke manier de aandacht trekken van kijkers? Dan is dit je kans om te streamen en tegelijkertijd jezelf in te zetten voor de intheGame community en haar leden. Als de kwaliteit van jou stream goed genoeg is mag je officieel gaan streamen voor het intheGame Twitch account. Uiteraard zal dat op basis van een scherpe planning gaan aangezien wij meerdere leden hebben die op dit account zullen gaan streamen.

Klik hier voor meer informatie over deze functie.

Game Leider:

Game Leiders zijn in de intheGame Community onmisbaar geworden sinds de introductie daarvan. Zij vormen het aanspreek punt voor iedereen met vragen over onze community en/of over een bepaalde game. Zij zijn actief te vinden op onze teamspeak 3 server en gamen gezellig mee met onze leden. Recruiten actief en behandelen aanmeldingen voor de community. Beantwoorden vragen en organiseren naar eigen inzicht evenementen om hun game actief te houden binnen intheGame.

Klik hier voor meer informatie over deze functie.

Hebben we jouw interesse gewekt, Mooi zo! Dan hopen we jouw aanmelding snel te ontvangen!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: JeRn

 

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek