Dit zit er in de Fallout 4 DLC’s!

Fallout 4 is al een hele tijd bespeelbaar, maar het is eindelijk tijd dat de game wat aangevuld gaat worden met content van Bethesda. Als jij de game met de Season Pass hebt aangeschaft dan zit je eigenlijk al gebakken. Heb je de Season Pass niet? Dan ga je voor de volgende uitbreidingen betalen.

In maart is het zo ver, dan beginnen de DLC’s uit te rollen. Om te beginnen zal de eerste DLC verschijnen onder de naam: Automatron. Deze zal los verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 9,99 dollar.

Automatron DLC Maart

De mysterieuze Mechanist heeft een horde van kwaadaardige robots losgelaten in de Commonwealth. Het is jouw taak om ze op te jagen, te slopen en vervolgens hun onderdelen te verzamelen zodat jij je eigen robots kunt bouwen en aanpassen. Geef ze verschillende soorten armour, armen, wapens kleurtjes en zelfs een stem.

De tweede DLC, Wasteland Workshop, die zal verschijnen in april voor een adviesprijs van 4,99 dollar zal in het thema staan van levende wezens.

Workshop DLC april

Ontwerp vallen en kooien om levende wezens te vangen, van Raiders tot Deathclaws. Tem ze of laat ze vechten tegen andere wezens. Je kunt ze zelfs laten vechten tegen de inwoners van je eigen dorp als je dat zou willen. Bij deze DLC zitten ook een paar uitbreidingen voor je settlement, zoals de nixi tube lighting, letter kits, taxidermy en nog veel meer.

De derde DLC voor Falout 4 die voor een prijs van 24,99 dollar te koop zal zijn onder de naam Far Harbor, in mei, herenigt jou weer samen met Nick Valentine

Far Harbor DLC mei

Een nieuwe zaak voor Nick Valentine laat jou op zoek gaan naar een jonge vrouw en een geheime kolonie van synths. Reis af naar de kust van Maine om te varen naar het mysterieuze eilandje Far Harbor. Far Harbor is de grootste uitbreiding van Bethesda tot nu toe en brengt een nieuw landschap met een nieuwe settlement, nieuwe faction quests en nieuwe dungeons om jou met high-level gear te verzadigen. Jij hebt het voor het zeggen.

En dit was nog maar het begin! Bethesda heeft nog veel meer DLC’s in petto waar we op een later tijdstip meer over zullen horen. Heb je de Season Pass nog niet gekocht? Koop deze dan snel vóór 1 maart. Daarna gaat namelijk de prijs van de Season Pass omhoog.

Op welke DLC zit jij het meest te wachten?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek