Wat World of Warcraft ons brengt in januari

World of Warcraft: Legion

Momenteel is grotendeels van de inwoners van Azeroth wel weer ontwaakt na een knallende jaarwisseling. Nu kunnen we de focus weer verplaatsen naar het leger van de Legion die voor de deur staat. De maand januari ziet er dan ook weer veelbelovend uit.

Azeroth Fireworks

Blizzard heeft weer veel voor ons in petto in de maand januari. Het staat volgepland met bonus events en nieuwe content voor zowel PVP’ers als PVE’ers. Tevens is iedereen druk in de weer met het testen van patch 7.3.5.

Antorus: The Burning Throne

Het is tijd om de strijd verder aan te gaan in Antorus: The Burning Throne. Wellicht heb je ahead of the curve al gehaald of ben je zelfs al aan mythic bezig, maar voor de spelers die het graag rustiger aan willen doen is nu Raid Finder Wing 3: Hope’s End geopend.
Tevens opent op 16 januari Raid Finder Wing 4: Seat of the Pantheon.

Bonus events

Zoals altijd heeft januari ook weer wekelijkse bonus events waarmee je extra rewards kunt krijgen. Hieronder zie je wanneer je welke event kunt verwachten.

  • 2 januari tot en met 9 januari: Battleground Bonus Event
  • 9 januari tot en met 16 januari: Legion Dungeon Event
  • 16 januari tot en met 23 januari: Pet Battle Bonus Event
  • 23 januari tot en met 30 januari: The Burning Crusade Timewalking Bonus Event
  • 30 januari tot en met 6 februari: Arena Skirmish Bonus Event

Speciaal voor PVP’ers

Ook PVP’ers hoeven deze maand niet stil te zitten. Buiten de gewoonlijke battlegrounds en arena matches om zijn er genoeg andere activiteiten te doen. Hieronder zie je wat je wanneer kunt verwachten.

  • 2 januari tot en met 9 januari: Battleground Bonus Event
  • 9 januari tot en met 16 januari: PVP Brawl Shado-Pan Showdown
  • 23 tot en met 30 januari: PVP Brawl Deepwind Dunk
  • 30 januari tot en met 6 februari: Arena Skirmish Bonus Event
  • 31 januari: Kirin Tor Tavern Crawl

Overige activiteiten

De maand januari is niet compleet zonder Darkmoon Faire. Vanaf 7 tot en met 13 januari kunnen spelers hier weer deelnemen aan een breed scala aan spelletjes. Voor spelers die zelfs hier niet genoeg aan hebben is er van 21 tot en met 23 januari ook nog een micro-holiday: Call of the Scarab

Call of the Scarab

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek