Zo krijg je Gold Mario in Mario Kart 8 Deluxe

mario kart 8 deluxe

Mario Kart 8 Deluxe verscheen afgelopen vrijdag exclusief voor de Nintendo Switch. De game is bijna identiek aan de Wii U versie van Mario Kart 8, maar heeft een aantal nieuwe features, waaronder alle DLC circuits van Mario Kart 8.

Mario Kart 8 Deluxe bevat naast alle 48 circuits ook een paar nieuwe speelbare characters en een paar oude bekende uit eerdere Mario Kart delen. Je kunt ook twee items tegelijk bij je hebben dit keer. Daarnaast bevat de game een nieuwe versie van de Battle mode. Binnenkort zullen we een review uploaden waarin je meer kunt lezen over de nieuwste Mario Kart, maar nu eerst: de gouden Mario.

Golden Mario krijg je zo

Om een gouden versie van Mario vrij te spelen moet je er even voor gaan zitten en bereid zijn om flink te zweten en te vloeken tegen je gloednieuwe Switch, want je zult de eerste plaats moeten halen in elke 200cc race op ieder circuit. Dit is geen gemakkelijke taak, maar je doet het dan ook voor een beetje show-off. De gouden mario heeft namelijk niks speciaals behalve een gouden uiterlijk. Geen extra verborgen super krachten, maar gewoon Mario, in het goud.

Zoals je in de afbeelding boven dit artikel kunt zien lijkt deze gouden Mario een beetje op de Metal Mario met hier en daar een kleine afwijking.

Mario Kart 8 Deluxe is nu verkrijgbaar exclusief voor de Nintendo Switch.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek