Zombie mode teaser voor Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4

Treyarch heeft op hun Twitter-pagina een teaser geplaatst voor Call of Duty: Black Ops 4. In de teaser zien we een foto met mysterieuze tekens. Het onderschrift van de foto bevat de hashtag Zombies. Het is dus waarschijnlijk dat Black Ops 4 een zombie mode zal bevatten.

Treyarch heeft een mysterieuze nieuwe tweet geplaatst. In de tweet zien we een afbeelding, waarin een karakter een masker aan het opzetten is. Het karakter achter het masker vertoont veel eigenschappen van een zombie. Het onderschrift van de tweet is: So it begins… #Zombies. De tweet lijkt dus op een teaser voor een zombie mode in Call of Duty: Black Ops 4. Black Ops 4 wordt op dit moment ontwikkeld door Treyarch en zal op 12 oktober uitgebracht worden. Er is op dit moment nog weinig bekend over de game, maar over een week zullen we meer informatie krijgen op de Community Reveal Event.


Black Ops 4 Community Reveal Event

Op 8 maart werd in een blogpost op de Activision site Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd. In deze blogpost werd tegelijkertijd ook het Community Reveal Event aangekondigd. Het event zal plaatsvinden op 17 mei en het zal voor het eerst de game aan het publiek presenteren. Over een week zullen we dus meer informatie hebben over de inhoud van Black Ops 4 en zullen we zeker weten hoe de zombie mode in de game eruit gaat zien.

Call of Duty: Black Ops 4 zal op 12 oktober gereleased worden op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek