Zombie Zone: wereldwijde release aangekondigd

Mob In Life heeft gisteren officieel de release aangekondigd van de iOS game Zombie Zone. Zombie Zone is de eerste strategy survival game waarbij geolocation wordt gebruikt om samen met de mensen in je omgeving te strijden tegen zombies die de wereld hebben overgenomen.  Nu de vierde game in de serie waarin het mogelijk is om het spel in single player mode te spelen.

Na drie succesvolle delen is dit alweer het vierde spel in de serie van Mob In Life. Zombie Zone speelt af in een post-apocalyptic setting waarbij conquest & survival, combat en diplomacy wordt gecombineerd. De wereld is bijna ten einde na een zombieaanval en de laatste overlevenden zijn in een heftig gevecht tegen de zombies om de wereld terug te eisen. Met geolocation kan je teams vormen en je leger laten groeien, strijden om omliggende gebieden te veroveren terwijl je je eigen territorium verdedigt, om uiteindelijk je eigen stad te verbeteren.

Deze keer is het ook mogelijk om het spel in single player mode te spelen. Hierbij kunnen de spelers de zones rondom hun gebied verkennen. Je zal zombies tegenkomen, nesten van enemies en bosses. Nadat je deze hebt verslagen verover je dit gebied en is het noodzakelijk om het te verdedigen tegen zombie aanvallen en andere spelers. Je territorium kun je vergroten door je legermacht te verbeteren. Dit kan worden gedaan door de soldaten, wapens en gebouwen te upgraden met de gevonden resources.

In de multiplayer mode worden spelers verdeeld in teams waarin communicatie mogelijk is. Daarnaast is het mogelijk om je team aan te sluiten bij andere legers. Je hebt dus zelf de keuze of je in samenwerking gaat werken met andere teams om de wereld te veroveren of je met jouw eigen team gaat strijden tegen de andere groepen om door te groeien tot de sterkste in jouw omgeving met het grootste territorium.

Zombie Zone wordt in de sfeer van Halloween gereleased op 29 oktober.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek