19 april 2024

Pokémon Go voegt PVP gevechten aan het einde van dit jaar toe

Sinds de release van Pokémon Go smeken fans om al PVP functie, PVP staat voor Player versus Player of simpelweg Speler tegen Speler, in ieder geval is deze functie eindelijk in de maak.

In een recente interview met het Poolse tijdschrift Gram heeft Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic aangegeven dat PVP-gevechten op de planning staan met een release datum van eind dit jaar. Natuurlijk worden er ook nieuwe pokémon toegevoegd.
Uit de vertaling van het interview blijkt dat Niantics hoofd van product marketing Anne Beuttenmüller aangeeft dat er op dit moment wordt gewerkt aan de langverwachte feature. PVP-gevechten zijn onderdeel van de volgende grote update van de game en zal dus eind dat jaar hun debuut maken.
In de tussentijd wordt de game bijgewerkt met verschillende kleinere updates, waaronder verbeteringen voor het vriendensysteem. Deze optie werd recent toegevoegd en laat het toe om pokémon te ruilen en vrienden cadeaus te sturen. Recent is optie uitgerold om noties aan vrienden toe te voegen om een overzicht te houden.
Tot slot geeft Beuttenmüller aan dat er dit jaar weer nieuwe pokémon aan de game worden toegevoegd. Vermoedelijk is dit de vierde generatie.
Waar hou jij je momenteel mee bezig als je Pokémon Go speelt, ben je actief bezig met de raids of ben je meer een gym persoon? laat het ons weten in de comments!