Background
 • arrow_back Home
 • keyboard_arrow_rightAdverteren

Adverteren

intheGame.nl Thumb
Welkom in de opwindende wereld van Inthegame.nl, veel meer dan zomaar een gaming website. We koesteren een bloeiende multi-gaming community die al meer dan zes jaar groeit en dagelijks duizenden enthousiaste bezoekers verwelkomt. Onze recent vernieuwde look en de uitbreiding van platforms waarover we rapporteren, brengen een nog breder scala aan content naar voren, om een groter publiek dan ooit te bedienen. Van PC tot PlayStation en Xbox, we zijn er elke dag om je op de hoogte te houden.

Binnen onze community verwelkomen we gamers en multimedialiefhebbers uit de Benelux met open armen. Wat Inthegame.nl onderscheidt, is niet alleen de informatie die we delen, maar de verbondenheid die we cultiveren.

Ons publiek bestaat hoofdzakelijk uit gamers, zo blijkt uit onderzoek dat !TG Media enkele jaren geleden heeft uitgevoerd. Wat eens voornamelijk een jongere doelgroep was, is nu uitgegroeid tot een diverse gemeenschap, mede dankzij de opkomst van casual games en veelzijdige consoles. Niet alleen jongeren, maar ook (jong)volwassenen hebben een groeiende interesse in de wereld van videogames, films, gadgets en ander elektronicanieuws. Inthegame.nl vormt een warme, grote community met een overvloed aan loyale, actieve leden die deze groeiende groep gamers bedient. Hier vind je een plek om je passie te delen en anderen te ontmoeten die jouw interesses delen.

Adverteren op onze site biedt afgestemde mogelijkheden met diverse bannerformaten die passen bij jouw behoeften. Neem contact met ons op via het formulier hiernaast voor meer details over deze opties.

Onze statistieken onderstrepen onze invloed en bereik:

URL: https://inthegame.nl/
Maandelijks bereik:
Page-views: 750.000+
Unieke bezoekers: 135.000+

Stap in onze wereld en ontdek de kracht van verbinding en informatie die inthegame.nl te bieden heeft!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Inthegame.nl

  Je passie voor gaming delen met de wereld?

  Join onze redactie!

  Over intheGame

  Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

  intheGame zoekt jou

  Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
   Dan zijn we op zoek naar jou!

  Join de community

  Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

  Hostingbeheer & sponsor:

  Login to enjoy full advantages

  Please login or subscribe to continue.

  Go Premium!

  Enjoy the full advantage of the premium access.

  Stop following

  Unfollow Cancel

  Cancel subscription

  Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

  Go back Confirm cancellation