29 mei 2023

Adverteren

Inthegame.nl is niet zomaar een gaming website. Onze multi-gaming community bestaat al meer dan zes jaar en ontvangt dagelijks duizenden bezoekers. Met ons vernieuwde uiterlijk en de diversiteit aan platforms waarover we berichten, bedienen we nu een nog breder publiek dan voorheen. Platformen zoals PC, PlayStation en Xbox worden dagelijks besproken. Gamers en multimedialiefhebbers vanuit de Benelux zijn bij ons in de community meer dan welkom.

Hét instrument om uw doelgroep te bereiken
Uit onderzoek die !TG Media een aantal jaar geleden heeft laten doen is gebleken dat de doelgroep van inthegame.nl hoofdzakelijk bestaat uit gamers. Deze doelgroep bestond vroeger vooral uit jongeren, maar mede door de komst van casual games en multifunctionele consoles is de groep gamers sterk gegroeid en meer divers van samenstelling geworden. Niet alleen jongeren, maar ook (jong)volwassenen hebben steeds meer interesse in videogames, films, gadgets en ander elektronicanieuws. Inthegame.nl bedient deze groep gamers een gezellige en grote community met veel loyale, actieve leden, en is daarom hét instrument bij uitstek om uw doelgroep te bereiken.

Adverteren op maat
Wij bieden diverse banner ruimtes aan in verschillende formaten. Neem via het formulier hieronder contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Statistieken
URL: https://inthegame.nl/

Bereik per maand:
Page-views: 750.000
Unieke bezoekers: 135.000

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.