Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  7 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

inthegame
intheGame is een zusterorganisatie van iTGmedia. intheGame is een multi-platform nieuws-aanbieder met de missie om relevant nieuws op gebied van elektronische entertainment aan te bieden via het internet.

Met de nadruk op gaming nieuws brengt intheGame ook nieuws op gebied van films, series, software, hardware en eSports. intheGame brengt haar nieuws uit via verschillende kanalen. De website vormt het centrale punt voor alle nieuwsitems, reviews, previews, interviews en overige artikelen. Maar ook community nieuws vindt u terug bij ons op de website. Verschillende sociale kanalen worden gebruikt om volgers op de hoogte te houden van het laatste nieuws en de bezigheden van het team achter intheGame. Mis niets door ons te volgen op de volgende sociale media kanalen: Facebook, Twitter en Instagram.

Voor overige vormen van entertainment en om een diepere blik te werpen op gameplay bezoek ons YouTube kanaal of bezoek onze Twitch live stream.

De redactie van intheGame bestaat uit enthousiaste gamers die dagelijks vrijwillig maar met veel plezier hun vrije tijd investeren om lezers het laatste nieuws te brengen op alle gebieden van elektronische entertainment.

Inthegame.nl is niet zomaar een gaming website. Onze achterliggende multi- gaming community bestaat al meer dan tien jaar en ontvangt dagelijks duizenden bezoekers. Met ons vernieuwde uiterlijk en de diversiteit aan platforms waarover we berichten, bedienen we nu een nog breder publiek dan voorheen. Waardoor platformen zoals PC, PlayStation en Xbox dagelijks besproken worden.

Naast het aanbieden van nieuws staat intheGame bekend als een open-community voor gamers die een plek zoeken om met andere gamers samen te spelen. Bezoek ons Discord kanaal om deel uit te maken van onze groeiende community. Hiervoor is geen enkele vorm van aanmelding nodig.

De luisterhoek

De kijkhoek