SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

inthegame

intheGame is een multi-gaming community, maar dat wist je waarschijnlijk al. intheGame heeft als hoofd focus het onderhouden van gaming binnen de Benelux. Wij bestaan op dit moment meer dan zes jaar en zijn onder menig gamer binnen de Benelux een begrip, iets waar wij trots op zijn. Ook kunnen wij jullie vertellen dat intheGame één van de grootste community’s op dit moment op Nederlandse bodem is. Met een ruim ledenbestand vertegenwoordigen wij actief de gaming sector.

De intheGame community bevindt zich op deze website, het achterliggende forum word enkel gebruikt door leden die binnen onze community een functie bekleden. Hiërarchie binnen een community is een belangrijke factor. Structuur en organisatie is iets waar wij allemaal actief voor staan, zonder de vrijheid en gezelligheid te verliezen waar onze leden aan gehecht zijn.

Zoals hierboven al gezegd te hebben, heeft de intheGame community een grote leden waarvan er dagelijks vele van op TeamSpeak zitten om zijn of haar games te spelen.
Samen creëren zij de gezelligheid die een community nodig heeft om te groeien. Dagelijks worden er bij ons verschillende games gespeeld waaronder Arma, Battlefield, Call of Duty, Counter-Strike, League of Legends en Minecraft. Waar we zelfs voor een aantal games binnen de community eigen servers beheren waaronder Arma 3, Battlefield 4 en Minecraft. Echter houd het bij deze games niet op, we draaien ook met regelmaat nog oudere, retro games die wij hebben samengepakt als Overige Games. Wij vanuit het intheGame beheer luisteren aandachtig naar de community en dragen zorg voor de service die onze leden vragen. Als er bijvoorbeeld een gameserver bij moet komen zullen wij deze activeren.
Ben jij nog geen lid van onze community maar je hebt wel interesse, meld je dan vandaag nog aan en game met ons mee!

intheGame
it’s all in the Game!

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk