SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Ran-D Zombie

Nintendo Switch Announcement Trailer

Categorieën

inthegame

Wie zijn wij? Een multi-gaming community, maar dat wist je al.
intheGame heeft als hoofd focus het onderhouden van gaming binnen de Benelux. intheGame bestaat op dit moment meer dan zes jaar en is onder menig gamer binnen de Benelux een begrip, iets waar wij trots op zijn. Ook kunnen wij jullie vertellen dat wij één van de grootste community’s op dit moment op Nederlandse bodem zijn. Met ruim 100 leden vertegenwoordigen wij actief de gaming sector en wekelijks groeien wij gestaag in het ledenaantal.

Natuurlijk hebben wij ook de nodige tegenslagen te verwerken gehad maar we weten dat het einde nog lang niet in zicht is. Na de reorganisatie van juni 2015 proberen wij er sterker uit te komen, daar ligt momenteel ook onze focus op. Een reorganisatie heeft altijd een grote inslag en zeker voor een community. Aangezien data enorm veel geld kost hebben wij een gevaarlijk besluit moeten nemen. Alle oude data die zich op de servers van intheGame bevond moesten wij helaas verwijderen om kosten- besparend te kunnen werken aan de toekomst. Voor een community met gamers heeft het met inkomsten en uitgaven te maken, het draait gewoon om inkomsten. Wij verplichten onze leden niet met een maandelijkse contributie maar we vragen onze leden wel om met regelmaat een vrijwillige donatie te doen. Al met al, om de kosten enorm te drukken hebben wij daarom besloten om volledig opnieuw van start te gaan, alle software die wij draaien is opnieuw ingesteld. De oude databases opgeslagen in een archief.

De intheGame community zal meer vanuit de website gaan werken en het bijbehorende forum zal enkel gebruikt worden door leden die binnen onze community een functie bekleden, hiërarchie binnen een community is een belangrijke factor. Structuur en organisatie is iets waar wij allemaal actief voor staan, zonder de vrijheid te verliezen waar onze leden aan gehecht zijn.

Maar, zoals hierboven al gezegd te hebben, heeft intheGame een community met meer dan 100 leden waarvan er dagelijks vele van op TeamSpeak zitten om zijn of haar games te spelen. Samen creëren zij de gezelligheid die een community nodig heeft om te groeien. Dagelijks worden er bij ons verschillende games gespeeld waaronder Arma, Battlefield, Call of Duty, Counter-Strike, League of Legends en Minecraft. Waar we zelfs voor een aantal games binnen de community eigen servers beheren waaronder Arma 3, Battlefield 4 en Minecraft. Echter houd het bij deze games niet op, we draaien ook met regelmaat nog oudere, retro games die wij hebben samengepakt als Overige Games. Wij vanuit het intheGame beheer luisteren naar onze leden en dragen zorg voor de service die onze leden vragen. Als er bijvoorbeeld een server bij moet komen zullen wij deze waar mogelijk activeren. Ben jij nog geen lid van onze community maar je hebt wel interesse, meld je dan vandaag nog aan en game met ons mee!

intheGame
it’s all in the Game!

Spring naar werkbalk