Background
 • arrow_back Home
 • keyboard_arrow_rightContact

Contact

Bij intheGame.nl streven we ernaar om jullie, onze gewaardeerde bezoekers, te voorzien van het meest actuele en boeiende gaming nieuws. Ondanks onze inspanningen om een uitgebreid overzicht te bieden, begrijpen we dat er mogelijk nog vragen zijn of behoefte is aan meer diepgaande informatie over gaming gerelateerde onderwerpen.

Jullie passie voor games drijft ons om meer te bieden dan alleen artikelen en nieuwsberichten. Daarom moedigen we jullie aan om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. Of het nu gaat om specifieke vragen over de laatste releases, analyses van gameplay, of andere onderwerpen binnen de gaming wereld, ons team staat klaar om te helpen.

We begrijpen de waarde van directe en nauwkeurige informatie. Daarom streven we ernaar om binnen zes tot twaalf uur te reageren op jullie vragen. Deze reactie is bedoeld om jullie te voorzien van de meest relevante en up-to-date informatie over jullie favoriete games en gaming trends.

IntheGame.nl is niet alleen een platform voor nieuws, maar ook een community voor gamers. Jullie betrokkenheid en nieuwsgierigheid vormen de kern van ons streven naar voortdurende verbetering en optimalisatie van jullie ervaring.

Laat ons weten waar jullie meer over willen weten, of welke aspecten van gaming jullie willen verkennen. Samen kunnen we deze passie voor gaming verder ontdekken en beleven.

Het Team van intheGame

  Je passie voor gaming delen met de wereld?

  Join onze redactie!

  Over intheGame

  Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

  intheGame zoekt jou

  Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
   Dan zijn we op zoek naar jou!

  Join de community

  Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

  Hostingbeheer & sponsor:

  Login to enjoy full advantages

  Please login or subscribe to continue.

  Go Premium!

  Enjoy the full advantage of the premium access.

  Stop following

  Unfollow Cancel

  Cancel subscription

  Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

  Go back Confirm cancellation