15 april 2024

KontrolFreek introduceert officieel gelicenseerd Performance Grips voor DualShock 4

KontrolFreek, de toonaangevende ontwikkelaar van Performance Gaming Gear, introduceerde gisteren officiële Sony Interactive Entertainment Performance Grips voor de draadloze DualShock 4 controllers.

Performance Grips van KontrolFreek zijn geavanceerde controllerhandvatten. Ze gebruiken een combinatie van eigen materialen. Alles om de grip te maximaliseren, de handen koel te houden en handpalm kussentjes voor een zachte grip.
Kontrolfreek Performance Grips

Performance Grips hebben een meerlagig ontwerp om de algemene gameplay-ervaring van gamers te verbeteren:

  • Thermosetting Polymer Top Layer: het innovatieve honingraatpatroon van KontrolFreek’s gepatenteerde polymeer oppervlak biedt een structureel efficiënte, vochtafvoerende, high-grip buitenlaag die maximale oppervlaktewrijving biedt en de luchtstroom verhoogt. De Performance Grips zijn bestand tegen olie, vet en water en zijn latex-, PVC- en VOC-vrij.
  • Microcellular Foam Cushioning Middle Layer: De memory foam-achtige middenlaag biedt de ergonomische ruggengraat van Performance Grips. Dit materiaal is in overeenstemming met de handvorm van elke speler terwijl het ook weerstand biedt aan ziektekiemen en bacteriën.
  • Specialty Adhesive Bottom Layer: geavanceerde lijm houdt de Performance Grips stevig vast aan de controllers. Terwijl ze ook gemakkelijk kunnen worden verplaatst of verwijderd zonder af te schilferen of een kleverig residu achter te laten. Waardoor spelers de Performance Grips naar wens kunnen aanpassen met minder stress en zonder rommel.

Kontrolfreek Performance Grips

Ashish Mistry, CEO of KontrolFreek zei: “KontrolFreek built its name as the performance gaming pioneer by enhancing the most essential part of any gameplay experience – the controller”. En ook “Our products leverage science and industrial design to augment controller form and function for elevated performance and comfort. Performance Grips epitomize that philosophy and we’re thrilled to work with Sony – a behemoth in the gaming industry that shares our dedication to performance – to bring Grips to PlayStation gamers.”

Mocht hier iemand is die deze Performance Grips al heeft uitgeprobeerd dan horen wij graag wat jij ervan vind.