30 mei 2024

Playerunknown's Battlegrounds event: Desert Knights

Playerunknown’s Battlegrounds komt met een nieuw Xbox One event! Desert Knights is de spelmodus waar wij ons dit weekend in kunnen storten met onze parachutes. Zeg je afspraken af en schuif achter je PC om mee te doen aan deze drie daagse madness.

Zoals vaak komt Playerunknown’s Battlegrounds, één van de grootste Battle Royale spellen, met een nieuw event. Desert Knights draait om teamwork. Met een groot team van wel tien spelers drop je in Miramar. Jij en je teamgenoten beschikken allen over level drie gear, een speciaal wapen wat normaal verschijnt in een care package en nog een aantal andere items.
Zorg dat je veel punten scoort voor je team! Punten zijn te behalen door iemand neer te schieten, knockdown maar natuurlijk ook door vijandelijke spelers af te maken. De spelmodus duurt iedere ronde twaalf minuten. Het team wat de meeste punten weet te scoren binnen die tijd zal het spel winnen.
Mocht je neergeschoten worden? Geen zorgen, iedere dertig seconden vliegt er een vliegtuig over waar je opnieuw uit kan springen. Dus dood gaan is gelukkig niet het einde. Verder spawnen er geen voertuigen, zijn er geen redzones, geen care packages en kan je geen teamgenoten neerschieten. Friendly fire is uitgeschakeld.
Verder zijn er op de map een aantal safe zones. Speel vanaf 21 september, 4 uur in de ochtend tot 24 september, 4 uur in de ochtend. Happy hunting!
Playerunknown's Battlegrounds
 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →