29 mei 2024

Days Gone releasedatum is opnieuw uitgesteld

PlayStation heeft in een blogpost bekendgemaakt dat Days Gone opnieuw uitgesteld zal worden. In maart werd al bekendgemaakt dat de game pas in 2019 zal uitkomen en later werd de datum gezet op februari. In de blogpost wordt echter vermeld dat Bend Studio toch meer tijd nodig zal hebben. De nieuwe releasedatum van de game is 26 april 2019.

Op de E3 van 2016 werden de eerste beelden getoond van Days Gone, een zombie horde shooter. De game is sindsdien elk jaar op de E3 opnieuw getoond. Het bleef voor spelers wachten op de releasedatum. De verwachting was dat de game in 2018 uit zou gaan komen, maar in maart kregen we bericht dat het 2019 ging worden. Vandaag krijgen we opnieuw bericht over Days Gone. De fans van de aankomende game zullen echter niet blij zijn met dit nieuws. De game wordt opnieuw uitgesteld. De releasedatum stond op februari 2019, maar wordt nu uitgesteld naar 26 april 2019. PlayStation geeft aan dat Bend Studio meer tijd nodig heeft om de game op een goede manier te kunnen leveren. Het is nu hopen dat de game niet opnieuw uitgesteld wordt.
Hieronder kan iedereen (opnieuw) kijken naar de gameplay beelden van Days Gone van de E3 show van 2018: