30 mei 2024

Unboxing: Loot Crate – Cursed

Vandaag unboxen we de Loot Crate van oktober 2018 met thema Cursed. De franchises van deze crate zijn Evil Dead 2, Gremlins, Attack on Titan en American Horror Story.

Bij het openen van de crate zien we alleen een t-shirt. Heb geen idee waar die van is.
Loot Crate
Na het eruit halen van het t-shirt kunnen we zien dat deze van Attack on Titan is. Ik ken de serie zelf niet maar op het t-shirt zie je de Colossal Titan afgebeeld. Een leuk design en zeker een voor in mijn kledingkast. Dit t-shirt is een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
We kijken verder in de doos en gismo valt direct op. Tevens zien we een Evil Dead 2 Artist Series figuur.
Loot Crate
Eerst de Gismo sokken. Behalve deze sokken was er ook een kans om gremlin sokken te krijgen. Deze sokken zijn Loot Crate Original.
Loot Crate
Dan de Evil Dead 2 Diorama uit de Artist Series. Een diorama uit een bekende scene van de film met Henrietta en Ash Zelf niet zo gek van deze serie figuurtjes. Vind ze iets te kinderachtig en hoop dat Loot Crate snel met wat nieuws komt. Natuurlijk is dit figuurtje een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
Dan is er nog een sleutelhanger van American Horror Story. De sleutelhanger ziet eruit als een hotelroom key uit het vijfde seizoen. Ook weer een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
En natuurlijk is er nog een pin. Dit keer een pin in de vorm van een Ouija planchette die mooi in het thema past.Loot Crate
Deze maand kun je de doos omtoveren tot 2 Halloween maskers. Een leuk extraatje.
Loot Crate
Het thema van de november Loot Crate is: Laboratory. De franchises in deze crate zijn: Bioshock, Westworld, Better Call Saul en Spiderman.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.