20 mei 2024

XCOM 2 is dit weekend gratis te spelen op Steam

Het is dit weekend mogelijk om XCOM 2 gratis te spelen op Steam. Dit is bekendgemaakt op de officiële XCOM Twitter-pagina. De game wordt ook in dezelfde tijd met 75% korting verkocht voor het geval de free trial goed bevalt.

XCOM 2 is meer dan 2 jaar geleden uitgebracht. De game is het vervolg op XCOM: Enemy Unknown en speelt zich af 20 jaar na de gebeurtenissen van Enemy Unknown. XCOM is een turn-based game, waarin je een soort van schaakspel speelt om je tegenstander uit te schakelen. Je geeft namelijk bevelen aan de soldaten die je bestuurt en probeert op die manier de aliens waar je tegen vecht uit te schakelen en terreinwinst te behalen. Het verhaal van het tweede deel in de serie is dat de mensheid zich heeft overgegeven aan de aliens. Er is nog maar een kleine groep verzetsstrijders overgebleven en deze bestuur jij.


XCOM 2 zal aankomend weekend gratis te spelen zijn op Steam. De free trial zal later vandaag beginnen en duurt tot en met 25 maart. In deze tijd kun je de base game gratis uitproberen. Als de game je goed bevalt tijdens deze free trial kun je hem met flinke korting binnenhalen. XCOM 2 is namelijk met 75% korting te kopen voor maar €12,49. De XCOM 2 Collection is ook in de aanbieding en kan voor €64,08 gekocht worden.