31 januari 2023

Journey to the Savage Planet Enviroment trailer

Er is een nieuwe trailer verschenen van de game Journey to the Savage Planet. In de trailer staat de wereld waarin het spel zich afspeelt centraal, welke wezens en wonderen verschuilen zich in de verschillende omgevingen.

De game werd op The Game Awards eind vorig jaar onthuld. Het spel van 505 Games en Typhoon Studios wordt ontwikkeld onder leiding van Alex Hutchinson, die onder andere aan Far Cry 4 en Assassin’s Creed 3 heeft gewerkt.
In het spel bezoeken spelers in dienst van een ruimtebedrijf een planeet genaamd AR-Y 26 om te achterhalen of deze bewoonbaar is voor de mensheid. Dit gaat gepaard met het ontdekken van allerlei vreemde wezens, wonderschone natuur en de nodige humor.
Journey to the Savage Planet komt ergens volgend jaar uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op pc is de game een jaar lang exclusief voor de Epic Games Store.