30 mei 2024

Playstation toont deze week een nieuwe State of Play

State of Play, de Nintendo Direct van Sony zal deze week terugkeren in een tweede aflevering. De aflevering van deze week, welke verschijnt in de nacht van 9 op 10 mei om 00:00 precies, zal zich focussen op onder andere MediEvil. Daarnaast heeft Playstation ook nog een verassing achter de hand.

De presentatie zal tamelijk kort zijn. Met zo’n 10 minuutjes in speelduur zal de presentatie een uitgebreidere blik werpen op de MediEvil remake, een gloednieuwe titel en volgens een bron ook een 3rd party game welke lang geleden is aangekondigd, maar sindsdien een beetje is vergeten.
De Playstation 5 zal geen onderwerp vormen voor de korte presentatie van deze week.


De MediEvil werd voor het eerst kort getoond tijdens PSX in 2017. In 2018 kregen we de game nog even te zien tijdens E3. Sony zal E3 dit jaar volledig overslaan. Waarschijnlijk zien we in plaats daarvan een eigen evenement om onder andere de Playstation 5 officieel te onthullen. Zal Sony de huidige State of Play afleveringen gebruiken om de focus, als de tijd rijp is, op de opvolger van de Playstation 4 te houden?
De derde aflevering van State of Play staat gepland voor later dit jaar. Kijk jij woensdag op donderdag nacht mee om 00:00?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →