Destiny 2: The Next Chapter Reveal Stream

Bungie heeft gisteren een stream uitgezonden waarin ze gingen praten over het volgende hoofdstuk in het Destiny universum. Er werd veel informatie bekendgemaakt over de aankomende expansion genaamd Shadowkeep. Daarnaast kwamen de verdere toekomstplannen aan bod.

Destiny 2 is afgelopen dinsdag aan het zevende seizoen gestuurd, Season of Opulence. In Season of Opulence keren we terug bij een oude bekende, namelijk Calus, de Leviathan Raid Boss. Season of Opulence brengt een nieuw lootsysteem via de Chalice of Opulence en er is een nieuwe activiteit, de Menagerie. Bungie kondigde deze week naast de start van het seizoen ook aan dat ze zouden gaan praten over het volgende hoofdstuk. Hier zou een reveal stream over plaatsvinden op 6 juni. Dit betekent dat we gisteren een kijkje mochten nemen achter de schermen bij Bungie. Het is de eerste grote video die Bungie uitbrengt sinds ze geen deal meer hebben met Activision en in de video worden we meegenomen in hun denkproces.
Bungie begint hun video over Destiny 2 met het definiëren van het gamegenre dat zij toekennen aan de game. Ze geven aan dat de game voor hen past in het genre van een actie mmo. Ze geven hierbij wel meteen toe dat het actie gedeelte genoeg gerepresenteerd is, maar het mmo gedeelte te wensen over laat. Het eerste toekomstplan is daarom ook om de mmo ervaring te verbeteren. Dit wil Bungie doen door spelers meer mogelijkheden te geven in perks en door de communicatiemiddelen te verbeteren. De rest van de stream behandelt verschillende aspecten van het Destiny-universum. Er wordt gesproken over de plannen voor PVP, PVE, expansions en nog veel meer. Wij zullen enkele van de besproken items kort belichten.
Het eerste item dat Bungie op de kaart zet voor Destiny 2 is Play Anywhere. Dit betekent dat Bungie cross-save gaat toevoegen aan de game, waardoor je karakters op meerdere platformen gespeeld kunnen worden. Het tweede item is dat spelers altijd de game in moeten kunnen springen. Bungie gaat dit mogelijk maken door Destiny 2 Year 1 gratis speelbaar te maken en je daarnaast de mogelijkheid te geven om expansions apart te kopen zonder de eerdere expansions nodig te hebben. Dit zorgt er ook voor dat vrienden die de game nog niet gespeeld hebben toch met je samen kunnen gaan spelen. Het laatste item dat we bespreken is dat Destiny 2 gaat verhuizen. Het spel zal niet meer launchen via de BattleNet client, maar via Steam. Onze karakters en progressie zullen door Bungie overgezet worden.
De toekomstplannen van Bungie zijn duidelijk. Ze willen dat mensen kunnen kiezen wat ze gaan spelen en waarop ze dit gaan spelen. Dit was echter niet het enige wat ze hebben gepresenteerd. Het overgrote deel van de Reveal Stream werd besteed aan de ontulling van de volgende grote expansion. Deze expansion heet Shadowkeep en speelt zich af op de maan. Dit is een bekende plek van het eerste deel in de franchise. Er is echter veel veranderd op de maan sinds we er geweest zijn. De Darkness heeft oude vijanden opnieuw tot leven gebracht als nachtmerries en Guardians moeten ze opnieuw verslaan.

Als je meer wilt weten over Shadowkeep kun je terecht op de website van Destiny. Voor verdere details vanuit de Reveal Stream kun je de gehele video hieronder bekijken:

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation