E3 2019: Bleeding Edge aangekondigd

Bleeding Edge is de nieuwe game van Ninja Theory, een online fighting game vol met actie tussen verschillende helden met unieke wapens en krachten!

Bleeding Edge is de nieuwe game van Ninja Theory die aangekondigd is op E3 2019. Ninja Theory is dezelfde studio die ook gewerkt heeft aan grote titels als DmC: Devil May Cry en Hellblade.
De 4 versus 4 multiplayer online melee game zal een nieuwe beleving geven aan het genre Battle Arena. De speler zal keuzes kunnen maken uit een flink aantal heroes of characters die ook te zien vallen in de trailer hier beneden.

De gamer zal Bleeding Edge spelen in 3rd-person modus en zal vol zitten met actie. Veel gameplay hebben we niet gezien maar het is toch een leuke game om naar uit te kijken. Vernietig je vijand met flinke combo’s, alleen of samen met een teammate.
Verder zijn er op E3 ook andere games aangekondigd; zoals Battletoads en heeft Cyberpunk 2077 een nieuwe cinematic trailer met release datum!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation