20 april 2024

The Division 2 kan dit weekend gratis gespeeld worden

The Division 2 kan op dit moment gratis gespeeld worden. Er is namelijk een gratis weekend aan de gang dat zal duren tot en met maandag. Je kunt in deze proefperiode de gehele standard edition spelen en je progressie wordt opgeslagen.

Ubisoft maakt het dit weekend mogelijk voor gamers om The Division 2 uit te proberen. De game is namelijk op dit moment gratis te spelen. De proefperiode is vanochtend om 09:00 begonnen en zal duren tot en met maandag. De eindtijd van de proefperiode is afhankelijk van je systeem. De trial eindigt om 09:00 op maandag voor PC-spelers en om 19:00 voor console-spelers. Tijdens het gratis weekend kun je alle onderdelen spelen van de standaard editie van de game. Dit betekent dat je missies kunt spelen, evenementen in de open wereld, PVP en drie dark zones. Het is met de trial ook mogelijk om met andere spelers het spel te spelen. De online matchmaking is namelijk ingeschakeld. Je kunt dus in dit weekend van alle aspecten van The Division 2 gebruik maken.

Progressie

Een belangrijke vraag voor spelers tijdens een gratis weekend is natuurlijk wat er gebeurt met de progressie die je maakt. Ubisoft geeft als antwoord hierop dat alle progressie van een speler opgeslagen wordt. Dit betekent dat je verder kan gaan met je gecreëerde karakter als je besluit om de volledige game te kopen. Je kunt dus hard gaan grinden tijdens de gratis periode zonder je zorgen te hoeven maken dat je tijdsinvestering voor niks is geweest.
Als je meer wilt weten over het gratis weekend van de game of andere details over het spel dan kun je terecht op de officiële website van The Division 2. Op de website is ook een aparte pagina met de details over het gratis weekend.
Tom Clancy’s The Division 2 kan gratis gespeeld worden vanaf dit moment tot en maandag 09:00 (PC)/ 19:00 (consoles).