20 mei 2024

Prijsvraag: Vrijkaartjes en meer voor Crawl!

Crawl draait vanaf 11 juli in de bioscoop en jij kunt er naar toe gaan! Hou je van griezelfilms? Doe dan snel mee met onze nieuwe prijsvraag via Facebook! In dit bericht zal je wat extra informatie omtrent de film kunnen lezen. Deelnemen doe je via ons Facebook bericht!

Als een enorme orkaan door Florida raast, negeert Haley (gespeeld door Kaya Scodelario) de evacuatie-orders en gaat ze haar vermiste vader zoeken. Ze vind hem met ernstige verwondingen in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Door de overstromingen stijgt het water snel en komen ze vast te zitten. De tijd begint te dringen terwijl de storm alleen maar heviger begint te worden. Nu komen ze er pas achter dat de storm niet eens de grootste bedreiging vormt voor dochter en vader. Er zijn namelijk levensgevaarlijke alligators de inmiddels overgestroomde kelder binnengedrongen.
Crawl

Wat gaan we weggeven?

  • Twee vrijkaartjes voor de film (3x)
  • Zaklamp (3x)

zaklamp

Hoe doe je mee?

Crawl draait vanaf 11 juli in de bioscoop. Deelname aan de actie is mogelijk tot 16 juli 12:00. Vervolgens maken wij de winnaars via Facebook bekend!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →