Uitslag: 3 bomvol gevulde gamepakketten!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk mogen we de winnaars bekend maken! We hebben een aantal mooie pakketten, maar ook een aantal troostprijsjes samengesteld voor enkele inzendingen. In dit bericht zien we de top 3!

We beginnen met de derde plaats. Bekijk hier beneden de inzending van Mieke!

Derde plaats

Eindelijk …; Kerstvakantie 2019
Yoshi ging snel naar zijn neefje om de nieuwste game tips te zien
Koffertje inpakken en gauw op reis ,
Eenmaal daar riep neefje ; “kom gauw kijken ; dan maken kans op een prijs!”
Yoshi en neefje surfden naar In the game ,hun favo site ,
en onder het genot van een cola light ..
Bekeken zij tips en reviews , en zochten de jaarlijkse wedstrijd
maar helaas vonden zij deze niet in de kersttijd.
Ze hebben zitten gamen met zijn twee ,
en ook hun online gamevrienden deden mee.
De ideale vakantie was een feit ,
van al het gamen hadden ze ook echt geen spijt .
Eenmaal weer thuis begon weer het saaie leven ,
maar toen ..hey wacht eens even !
In the game heeft de jaarlijkse wedstrijd online gezet ..!
Yoshi appte neefje en vroeg ; “mag ik ze laten delen in onze pret ?”
Samen gingen ze er weer voor zitten ,
bleven nog een weekendje bij elkaar pitten ..
Neefje vond het een heel strak plan ,
” stuur maar in , zodat iedereen van ons genieten kan ! ”
Zo gezegd , zo gedaan ..
Het is niet spannend of spectaculair maar gewoon zo gegaan .
Als echte gamers vier je elke vakantie op deze manier ,
want gamen is gewoon het beste vertier !

Mieke kerst
De tweede plaats is gewonnen door Irmgard. Crash Bandicoot viert samen met Super Mario de feestdagen. Bekijk hier beneden de inzending!

Tweede plaats

Tweede plaats
Last but not least hebben we de hoofdprijs! Deze is gewonnen door Jasmijn. Ze schreef een prachtig kort verhaal over Nathan Drake en zijn mogelijk volgende avontuur met Sully! Lezen we even mee Naughty Dog?

Hoofdprijs

De oven staat aan. Het huis is versierd en Cassie speelt The Last of Us op haar Playstation terwijl Elena en Nate het avondmaal aan het voorbereiden zijn. ‘Weet jij hoe laat Sully komt?’ Vraagt Elena aan Nate. Nate werpt vlug een blik naar de klok terwijl hij de oven op 180 graden draait. ‘Hmmm.. Dat is vreemd. Hij zou er tien minuten geleden al moeten zijn. Normaal is hij niet zo van het te laat komen.’
‘Zijn sigaren waren vast op’ zegt Elena lachend. ‘En waar vind je op kerstavond nog een sigarenzaak die open is?’ voegt ze er aan toe.
*Ding Dong!*
‘Als je het over de duivel hebt!’ Roept Nate met enige enthousiasme in zijn stem. ‘Lang niet gezien, knul!’ Brult Sully met een zware stem terwijl de voordeur open gaat. ‘Hey Sully. Dat kan je wel zeggen. Kom snel binnen, het is goed koud buiten!’ ,nog lang niet zo koud als in Shambala!’ mompelt Sully. Nate knikt zijn hoofd ‘Ik weet er alles van..’
Er klinkt hevig gestamp op de trap. De gangdeur gaat open. ‘Ome Sully!!’ roept Cassie, en springt in de armen van de grijze man. ‘Haha, wat ben jij groot geworden, meid! En knap. Precies haar moeder.’ ,Het blijft een charmeur hè?’ Zegt Nate. ‘Ga maar zitten. Het eten is bijna klaar!’ Roept Elena vanuit de keuken terwijl ze even snel een blik om de deurpost werpt.
‘Deze kip is echt heerlijk, Elena!’ zegt Sully, terwijl er een stukje kip uit zijn mond valt. ‘Jou hebben ze ook echt geen manieren aangeleerd he, oude doos.’ Zegt Nate. ‘Rustig aan, straatrat. Zonder mij had jij helemaal geen opvoeding gekregen!’ Brult Sully. ‘En daar ben ik je ook eeuwig dankbaar voor’ zegt Nate terwijl hij knipoogt naar Elena.
‘Toch wel jammer dat Chloe er niet bij kon zijn hè?’ zegt Elena. ‘Wie is Chloe?’ vraagt Cassie. ‘Een oude vlam van je vader’ lacht Elena. Nate geeft haar een speelse trap onder de tafel. Beide moeten een beetje lachen. ‘Ze is op pad met Nadine. Ken je haar nog, Sully?’ vraagt Nate. ‘Hoe kan ik die blik ooit vergeten? Ze heeft een goede rechtse, maar dat moest je maar aan Nate’s oog vragen een aantal jaren geleden.’ Nate en Sully lachen.
‘Ach Nate,’ zegt Sully. Ik heb wat meegenomen om de leegte die Chloe achterlaat op te vullen. Ook iets voor jou, klein prinsesje! En omdat jij de jongste bent, mag je beginnen met uitpakken.’ Sully geeft een klein ingepakt cadeautje aan Cassie. Het lijkt op een ingepakte DVD. Ongeduldig scheurt Cassie de verpakking stuk om te achterhalen wat ze heeft gekregen. ‘Tomb Raider voor de Playstation 4!’ Roept Cassie vol blijdschap. ‘Tomb Raider? Wie is dat nu weer?’ Nate fronst en krabt zich even aan het hoofd. ‘Nooit van gehoord.’
‘Kop op Nate! Ik heb ook iets voor jou meegebracht. Ik hoop dat je het leuk vind.’ ,Sully! Ik dacht dat we hadden afgesproken om geen cadeautjes te doen!’ ,Zie het maar als een bedankje. Voor het heerlijke kerstmaal.’
Sully geeft Nate een klein pakje. Het is een klein in-papier gefrommeld pakje. Alsof je servies uitpakt, maar dan veel kleiner. Nate rolt het gefrommelde papier uit en onthuld een oud, nauwelijks glanzende ketting met daaraan een medaillon. Het medaillon kan open en onthuld een mal voor iets wat op een vreemde sleutel lijkt. Alleen lijkt het er op dat het maar de helft is van wat het zou moeten zijn.
Nate glimlacht. ‘Ik weet nog dat we het hier over hadden. Op de dag dat we elkaar leerde kennen vertelde ik je over de Engelse schat die verloren is gegaan in de grote genocide van Oost-India. De koninklijke Engelse vloot werd overvallen door Indische piraten die in het geheim voor de staat werkte. Ze konden de schat nooit ontgrendelen omdat ze maar één medaillon wisten te bemachtigen. Die van koningin Elisebeth II. Koning Lodewijk I is uit voorzorg niet mee gegaan op de Engelse vloot maar ging met een eigen vloot, 7 dagen later. Hij had al een vermoeden dat er iets niet klopte met het geplande koninklijke bezoek. Lodewijk bevat de tweede helft van de sleutel in zijn medaillon. Ze hebben deze nooit kunnen vinden en de Engelse zijn nooit teruggekeerd naar India om de schat terug te halen. Bedankt Sully. Je hebt geen idee hoeveel dit voor mij betekend. Je het gewoon onthouden!’
‘Dat is nog niet alles Nate. Wat nou als de stad nog steeds in de kerkers ligt van de ruïnes van het Indische kasteel?’ Sully haalt een ander zeer beschadigd medaillon uit zijn binnenzak. Maakt het medaillon open en onthuld een mal voor het andere deel van de sleutel.
‘Sully jij oude gek! Hoe heb je dit geflikt!?’ Roept nate vol verbazing en enthousiasme.
Sully steekt een sigaar op en bromt glimlachend: ‘Wat dacht je van een derde kerstdag?’ En wuift twee vliegtickets naar India in de lucht.

En dat waren ze! Naast de drie hoofdprijzen hebben we een aantal troostprijsjes verstuurd! Wederom willen wij iedereen bedanken voor het meespelen. Aan het einde van het jaar doen we het weer over!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation