Sword & Shield – Rebel Clash breidt Pokémon TCG uit

The Pokémon Company is nog lang niet klaar met Sword & Shield. Dan heb ik het nog niet eens over de uitbreiding die verschijnt voor de Nintendo Switch titels. De Trading Card Game (TCG) van Pokémon ontvangt op 1 mei ook een uitbreiding; Rebel Clash.

Tientallen onlangs ontdekte wezens uit de Galar regio vinden ook hu weg richting het ruilkaarten universum. Nieuwe wezens, met nieuwe aanvallen om op te nemen in jouw deck en wellicht ontdek je een gloednieuwe strategie of tactiek om jou tegenspeler te slim af te zijn. De uitbreiding introduceert nieuwe Pokémon V en Pokémon VMAX zoals Toxtricity VMAX die gebaseerd is op Gigantamax Toxtricity uit de Pokémon Sword en Shield voor de Nintendo Switch.
Gigantamax Toxtricity
Sword & Shield – Rebel Clash vind je vanaf 1 mei in booster packs, themadecks, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Kijk bijvoorbeeld uit naar de volgende sterke kaarten die zich gaan bemoeien met de strijd:

  • 16 Pokémon V, waaronder Toxtricity V, Dubwool V, Boltund V en Sandaconda V, plus 14 full-art Pokémon V.
  • 7 Pokémon VMAX, waaronder de eindevoluties van de eerste partner-Pokémon van Galar, Copperajah VMAX en Dragapult VMAX.
  • Meer dan 15 Trainer-kaarten en 4 full-art Supporter-kaarten.
  • 4 nieuwe Special Energy-kaarten.

Zodra de uitbreiding verschijnt zijn de kaarten ook beschikbaar in de Card Dex-app waarin spelers eenvoudig kunnen browsen en kaarten uit de Sword & Shield en Sun & Moon reeks kunnen ontdekken.
Indien je vóór de lancering al een voorproefje wilt van de nieuwe uitbreiding zijn er verschillende winkelketen die try-outtoernooien organiseren van 18 tot 16 april. Benieuwd welke winkel bij jou in de buurt zo’n evenement organiseert? Via deze handige tool vind je deelnemende winkels in de buurt.
Rebel Clash

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation