Background
  • arrow_back Home
  • keyboard_arrow_rightMedia Partners

Media Partners

Op deze pagina kunt u alle media partners vinden die intheGame momenteel ondersteunen. Deze media partners leveren intheGame materiaal om over te schrijven. Doordat deze partners intheGame van materiaal voorzien, kan intheGame dit via hun eigen unieke stijl aan de wereld laten zien. Dit gebeurt o.a. door middel van previews, reviews en nieuwsberichten.

Het beheer en de redactie van intheGame zijn continue bezig om verbeteringen en innovatie toe te passen waar de mogelijkheden zich voordoen. Door deze ontwikkelingen te blijven waarborgen blijft intheGame continue groeien. Hierbij staan de begrippen professionaliteit en relevantie hoog in het vaandel.

Met maandelijks een hoog aantal bezoekers is intheGame op dit moment één van de snelst groeiende websites die zich bezighoud met gaming en games in het algemeen. IntheGame heeft niet alleen de focus op gaming nieuws, previews en reviews maar richt haar streven ook op het ondersteunen van een eigen gaming community. Waarvan wij met trots kunnen zeggen dat intheGame dé grootste gaming community is binnen de Benelux. IntheGame heeft een ruim ledenbestand welke wekelijks blijft groeien. IntheGame is daarom hét instrument bij uitstek om uw doelgroep te bereiken.

Interesse om ook media partner te worden van intheGame? Heeft u het beste gaming materiaal voor ons team? Of wil u onze doelgroep bereiken? Stuur dan een mail naar het beheer van intheGame via info@inthegame.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Blizzard Entertainment

Website

Nintendo

Website

Ubisoft

Website

Bandai Namco

Website

Activision

Website

Electronic Arts

Website

Rockstar Games

Website

Wargaming.net

Website

Bethesda Softworks

Website

Sony Computer Entertainment

Website

Kingston HyperX

Website

Digital Tribe Games

Website

Focus Home Interactive

Website

Bigben Interactive

Website

Universal Pictures

Website

Vertigo 6

Website

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation