28 mei 2024

F1 2018 carreer mode gaat diep

F1 2018

Codemasters heeft vandaag de eerste van een vierdelige reeks ontwikkelaars dagboeken uitgebracht voor F1 2018. Dit dagboek onthult hoe jij ‘Headlines kan maken’ zowel op als naast de baan. Onder druk staande persinterviews op belangrijke momenten in je carrière zullen je in de schijnwerpers zetten en je meer dan ooit onderdompelen in de F1 wereld.

Het nieuwe dagboek voor ontwikkelaars (bekijk hem hieronder) beschrijft hoe je interacties met Claire, het nieuwe personage van de reporter in F1 2018, de manier zullen bepalen waarop je in de sport wordt gezien en direct invloed hebben op je carrière . Kies je voor showmanship of sportiviteit? Jouw antwoorden kunnen de motivatie binnen afdelingen in jouw eigen team vergroten / verkleinen, de prijs of betrouwbaarheid van upgrades wijzigen evenals alle aanbiedingen die u van concurrerende teams ontvangt.

F1 2018’s Game Director, Lee Mather zei: “The media are going to play a huge part in the player’s career. It’s super important for a driver to not just be skilled on track. It’s all about being the complete package. The player is going to need to consider how their answers impact the morale of their team and also how other teams in the paddock perceive them. Certain teams may like to see a driver who is a great sportsman: demure and calm in front of the press, even under high-pressure situations, while others may want a driver who is more of a showman who can create buzz.”

De antwoorden die beschikbaar zijn zullen zich naarmate je personage bekender wordt binnen de F1 ontwikkelen. De interviews vinden plaats op nieuwe locaties in de Paddock en voor het team en technische garages.
Er zijn verdere verbeteringen in de carrièremodus. Je hebt nu meer controle over je bestemming. Je kunt rivaliserende teams benaderen over een mogelijke stap, inclusief de mogelijkheid om binnen het seizoen te wisselen. En je hebt ook de mogelijkheid om je eigen kampioenschapsrivaal te kiezen.
Wat vind jij van deze ontwikkeling? Ben je blij met de pers of had het voor jou weg mogen blijven. Laat het ons hieronder weten.