Background

State of Mind krijgt nieuwe trailer en release datum

State of Mind

Leg die kristallen bol weg, de toekomst is er bijna.

Daedalic Entertainment is verheugd om aan te kondigen dat de komende futuristische thriller State of Mind op 15 augustus 2018 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam voor zowel pc als Mac zal worden gelanceerd.
State of Mind is ontwikkeld in Unreal Engine en kijkt scherp naar de immense technologische voorbode van de wereld waarin wij leven door ons te transporteren naar Berlijn 2048. Spelers nemen de rol aan van Richard Nolan, een journalist wiens leven uit elkaar begint te vallen. Zijn vrouw en kind zijn verdwenen en zijn herinneringen vervagen.

De wereld staat op de rand van omvallen. Gebrek aan middelen, vervuilde lucht en water, toenemende criminaliteit en ongebreidelde oorlogen hebben de bevolking gedesillusioneerd en onthecht van de realiteit. Drones en humanoïde robots vervangen mensen in de publieke sector; alles is met elkaar verbonden en toezicht is alomtegenwoordig geworden.
Het is aan Richard om uit te zoeken wat er aan de hand is. Zowel in zijn eigen leven als in de wereld om hem heen. Het is een onderzoek dat hem dichter bij de nieuwe en zogenaamd perfecte virtuele wereld “City 5” trekt die steeds meer mensen depressief maken met hun echte leven. Wat gebeurt er wanneer hij ontdekt dat zijn leven in de echte wereld op de een of andere manier gekoppeld is aan dat van een volkomen vreemde die zijn dagen uitleeft in deze nieuwe virtuele leven?

State of Mind heeft een unieke low-poly visuele stijl – ontworpen om de gefragmenteerde aard van Richard’s wereld te vertegenwoordigen. Evenals verschillende speelbare personages en ongeveer 15 uur boeiende gameplay.

State of Mind kenmerken:

  • Een verontrustende visie van de nabije toekomst waar spelers zichzelf in kunnen gooien
  • Duik in een meerlagige Sci-Fi-thriller, waar dystopische realiteit en digitale utopie met elkaar verweven zijn
  • Ontrafel een wereldwijde samenzwering in een samenleving van alomtegenwoordig digitalisme, toezicht en transhumanisme
  • Verken een wereld met een rijke en unieke visuele stijl, waarbij realistische omgevingen gecombineerd worden met low-poly characters
  • Neem de rol aan van journalist Richard Nolan, evenals vijf extra speelbare personages
  • Gebruik behendigheid, deductiekennis en onderzoekingsvermogen om het verleden van Richard te reconstrueren

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation