27 mei 2024

Nieuwe update van Playerunknown's Battlegrounds

playerunknown's battlegrounds

De nieuwe update van Playerunknown’s Battlegrounds staat voor de deur! Deze update brengt ons een nieuwe pickup truck en een wapen. Verder zijn de custom match opties aangescherpt en verbeterd.

Rony, je nieuwe favoriete wagen om mee rond te crossen in de nieuwe map Sanhok in Playerunknown’s Battlegrounds. Hij mag er dan wat roestig en gedeukt uit zien, deze wagen biedt ruimte aan vier personen en kan het heuvelige landschap van Sanhok goed aan! De pickup is vrij groot, handig voor vervoer en beschutting. Zoek je ideale squad bij elkaar en laat je rond rijden in comfort! De wagen is exclusief te vinden in Sanhok en zal niet verschijnen in de andere maps.
playerunknown's battlegrounds rony
De Mini 14 zal verdwijnen uit Sanhok en dit wapen zal vervangen worden door de nieuwe QBU. De QBU is een designated marksman rifle en zal beschikken over een magazijn met tien kogels. Mocht je het wapen vinden, zoek dan ook naar 5.56mm ammunitie en een extended magazijn om twintig kogels in één clip te dragen. Het handige aan dit wapen is de bipod, dit zorgt voor minder recoil wanneer je ligt. Het is niet mogelijk om grip of stock attachments er op te zetten. De QBU richt wat minder schade aan dan andere DMR’s, maar de snelheid waarmee je schiet is dan weer sneller. Het wapen is dus goed te gebruiken op medium en long-range.
playerunknown's battlegrounds
Verder is het plan van het team van Playerunknown’s Battlegrounds om match creation voor iedereen makkelijk en mogelijk te maken. Er is makkelijker te kiezen uit de normale modus van het spel, een team deathmatch modus genaamd ‘War Mode’, de eSports modus en zombie modus. Verder zal je na het selecteren van je modus de standaard instellingen kunnen aanpassen rondom de game zoals de regels, spawns, het weer en meer.
playerunknown's battlegrounds sanhok
Tot slot zijn er een klein aantal bugfixes. Deze kan je hier terug lezen.
Update nummer achttien is nu live op de test servers. De patch zal live gaan als de test periode voorbij is. 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →